Sport

Faci avere cu banii de bere! Pare fantezie, dar în week-end ai putea câștiga 100.000 de euro

Week-end-ul care vine ai putea da o adevărată lovitură la pariuri cu un bilet al cărui câștig potențial este de peste 460.000 de lei, adică aproape 100.000 de euro
03.08.2022 | 15:40
Faci avere cu banii de bere Pare fantezie dar in weekend ai putea castiga 100000 de euro
Cu biletul de week-end la pariuri ați putea câștiga aproape 100.000 de euro. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Veste bună pentru pariori: din acest week-end pornesc la drum trei mari campionate ale Europei, Premier League, Bundesliga și Ligue 1, ofertele sunt din ce în ce mai bogate și mai atractive, iar șansele de câștig cresc considerabil.

100.000 de euro, lovitura pe care ai putea să o dai în week-end la pariuri

20 de lei, atât cât te-ar costa două beri, ți-ar putea aduce în acest sfârșit de săptămână un profit colosal, de aproape 100.000 de euro, cu biletul de pariuri pe care ți-l propunem în rândurile următoare. E drept, pare ușor fantezist la prima vedere, dar numai cine nu riscă nu câștigă.

ADVERTISEMENT

Nu e nevoie decât de puțină inspirație și noroc, așa cum au avut și alți jucători care au dat adevărate lovituri în urmă cu ceva timp, chiar dacă oferta de evenimente sportive era mult mai săracă. Cel mai recent exemplu e un jucător super inspirat, care și-a băgat în cont peste 30.000 de lei cu un bilet pe care a selectat doar 6 partide, cap de afiș fiind cele din etapa a 3-a din SuperLiga.

Pentru acest final de săptămână, îți propunem o selecție de 12 partide, care au dus la o cotă totală de 17.985, iar cu miza de doar 20 de lei câștigul ar putea fi unul spectaculos, de peste 462.000 de lei. Mai ales că vei beneficia și de bonusul generos oferit de Superbet, în valoare de aproape 120.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Meciurile din Premier League, la loc de cinste pe biletul cu un câștig potențial de 100.000 de euro

Așa cum era firesc, partidele programate în prima etapă din noul sezon de Premier League nu aveau cum să lipsească de pe biletul care în week-end te-ar putea face mai bogat cu aproape 100.000 de euro.

Deschiderea o facem în forță, cu patru jocuri programate sâmbătă, 6 august. La trei dintre ele am mers pe varianta „GG & 3+”, pentru că și cotele oferite de Superbet sunt foarte atractive (Fulham – Liverpool – cotă 2,20; Newcastle – Nottingham Forest – cotă 2,50; Everton – Chelsea – cotă 2,35), în timp ce la Tottenham – Southampton am optat pentru varianta „1 și peste 2,5 goluri”, la o cotă de 1,95.

ADVERTISEMENT

Și nu uita nici de superoferta de la Superbet, pentru că bonusurile oferite cu generozitate îți pot mări substanțial câștigurile de pe biletele de pariuri.

2,10 – cota propusă pe biletul de 100.000 de euro de la derby-ul oltean FC U Craiova – Universitatea Craiova

Tot sâmbătă, am selectat și două partide programate în prima etapă de Bundesliga, de unde avem și cea mai mare cotă de pe biletul de 100.000 de euro. Este vorba de un 3,10 oferit pentru pronosticul „1 solist & ambele marchează” la Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen, în timp ce la Monchengladbach – Hoffenheim ne-am oprit asupra unei cote de 2,70 aferentă variantei „1 solist și peste 2,5 goluri”.

ADVERTISEMENT

Ultimele două evenimente de sâmbătă vin din runda de debut din Ligue 1, unde am mizat pe pronosticurile „peste 2,5 goluri” la Strasbourg – AS Monaco (cotă 1,90) și „GG&3+” la Clermont – PSG (cotă 1,85).

Duminică, Premier League își taie din nou partea leului, fiindcă de aici am ales alte două meciuri, în care evoluează marile rivale din Manchester. United primește vizita lui Brighton, alegerea noastră fiind „1 solist și peste 2,5 goluri” la o cotă de 2,50, în timp ce City merge pe terenul lui West Ham pentru un „GG&3+” (cotă 2,20).

Tot „GG&3+” am ales și la meciul din Bundesliga dintre Stuttgart și RB Leipzig (cotă 2,10), în timp ce la derby-ul oltean dintre FC U Craiova și Universitatea Craiova „roata norocului” s-a oprit doar la „GG”, la o cotă de 2,10.

Pauza de vară s-a terminat, marile campionate din Europa pronesc la un nou drum și e un moment ideal pentru a face profit la pariuri sportive. Iar super oferta venită de la Superbet este de neratat. E timpul să profiți și să faci bani cu care să-ți îndeplinești orice dorință.

ADVERTISEMENT