Sport

Faci bani pentru o super vacanță de Crăciun cu doar 10 lei! Biletul de pariuri cu profit uriaș

Duminică este o zi plină de meciuri interesante, iar iubitorii fotbalului pot profita. FANATIK propune câteva selecții pentru un bilet de pariuri care transformă 10 lei în aproape 1.000 de euro.
27.11.2021 | 23:11
Faci bani pentru o super vacanta de Craciun cu doar 10 lei Biletul de pariuri cu profit urias
Faci bani pentru o super vacanță de Crăciun cu doar 10 lei! Biltetul de pariuri cu profit uriaș. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Luna noiembrie a fost una plină de mari câștigători la pariuri. S-a mers pe tot felul de variante care s-au dovedit câștigătoare, iar bonusurile au fost mai mari ca niciodată.

Avem mulți câștigători de la care ne putem inspira, astfel că am gândit un bilet pentru duminică. Și poate fi unul care să aducă un profit uriaș. Consultă lista completă a bonusurilor oferite de Superbet pentru a face și tu bilete cu câștiguri cât mai mari.

ADVERTISEMENT

Ce alegem la cele mai tari partide care se joacă duminică în Europa. Victorie pentru Tottenham și goluri la Real Madrid – Sevilla și Chelsea – United

Sunt 11 evenimente pe care le-am selectat pentru duminică, iar câștigul este de 4234 de lei, la o miză de doar 10 lei. Include și un bonus de 30 la sută oferit de Superbet.

Începem cu două partide din Premier League. Tottenham este o echipă mult mai eficientă sub comanda lui Antonio Conte și mizăm pe o victorie la Burnley. Alegem GG în derby-ul Chelsea – Manchester United.

ADVERTISEMENT

Avem meci tare și în Primera Division. Real Madrid – Sevilla, cotă foarte bună pentru GG: 1,90. Mizăm și pe o victorie a celor de la Roma în partida de Serie A cu Torino.

Universitatea Craiova și FCSB, echipele cu cele mai bune ofensive din Liga 1. Super cotă pentru GG: 1,90

Universitatea Craiova – FCSB este meciul etapei în Liga 1, iar spectacolul este garantat. Se înfruntă cele mai bune ofensive din campionat. Cotă 1,90 pentru GG.

ADVERTISEMENT

Tot în Liga 1, FC Botoșani primește vizita celor de la FC Voluntari. Se anunță un meci foarte echilibrat, dar ne așteptăm ca moldovenii să profite de avantajul propriului teren. 2,05 pentru 1 solist.

În Ligue 1, vom merge pe victorie a celor de la Olympique Marseille pe propriul teren cu Lille. Mizăm și pe o victorie a lui Celtic, tot acasă, contra celor de la Aberdeen.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu are mare derby în Grecia. Cotă 1,85 pentru victoria celor de la PAOK împotriva lui Aris

O cotă excelentă vine și din derby-ul orașului Salonic. PAOK primește vizita celor de la Aris, într-un meci în care echipa lui Răzvan Lucescu pornește ca favorită. Cotă 1,85 pentru 1 solist.

Și Sparta Praga, echipa lui Florin Niță, are prima șansă pe propriul teren, în confruntarea cu Slovan Liberec. În fine, nici Porto nu ar trebui să aibă probleme cu Vitoria Guimaraes.

Consultă lista completă a bonusurilor oferite de Superbet și poți să îți faci și tu un bilet cu care să dai lovitura. Fă-ți cont și poți paria online.

 

ADVERTISEMENT