Pariuri sportive

Floyd Mayweather a mai luat o centura MONDIALĂ după victoria cu Maidana

UPDATE / Dacă ai fi pus biletul propus de FANATIK seara trecută ai fi cîştigat fără probleme! Floyd Mayweahter a cîştigat la puncte meciul cu Carcos Rene Maidana şi i-a luat argentinianului...
04.05.2014 | 10:58
Floyd Mayweather a mai luat o centura MONDIALA dupa victoria cu Maidana

UPDATE / Dacă ai fi pus biletul propus de FANATIK seara trecută ai fi cîştigat fără probleme! Floyd Mayweahter a cîştigat la puncte meciul cu Carcos Rene Maidana şi i-a luat argentinianului centura mondială WBA la semimijlocie. Amir Khan a cîştigat, tot la puncte, bătaia cu Luis Collazo, în timp ce J’Leon Love l-a învins după 12 reprize pe Marco Antonio Periban. 

Ronald Gavril, unul dintre boxerii lui Mayweather din ”TMT”,  l-a învins prin KO Tehnic în repriza a patra pe Tyrell Hendrix, înregistrînd a noua victorie din tot atâtea meciuri susţinute, dintre care şapte prin KO. Meciul s-a oprit în repriza a patra din cele opt programate, după o serie de lovituri a băcăuanului. ”Am promis <<Următorul meci, următorul KO>> – m-am ţinut de cuvînt. Îmi continui drumul spre titlul mondial”, a fost mesajul postat pe pagina de facebook a lui Ronald la scurt timp după succes.

Pentru boxerul manageriat de Chris Gănescu este a treia prezenţă alături de Floyd Mayweather în evenimentele de talie mondială pe care acesta le organizează.

În această noapte, în celebra sală MGM Grand din Las Vegas, se va desfăşura una dintre cele mai importante gale ale anului. Asta pentru că, printre alţii, în ring va intra Floyd Mayweather, cel care va încerca să adauge alături de centurile RING şi WBC pe care le deţine la semimijlocie şi centura WBA, deţinută de argentinianul Marcos Rene Maidana.

“El Chino”, în traducere “Chinezul”, aşa cum este supranumit sudamericanul, l-a învins în ultimul meci pe Adrien Borner, un boxer comparat insistent cu Mayweather, şi chiar dacă victoria a fost obţinută la puncte, americanul a fost pus la podea de două ori. Deşi este un luptător cu o forţă înfricoşătoare, palmaresul său înregistrînd 31 de knockout-uri din 35 de victorii, Mayweather pare în stare să reziste pînă la final şi chiar să smulgă  o victorie la puncte. Americanul e superfavorit, cota sa fiind de 1.08, faţă de 8.00, a lui Maidana, dar FANATIK vă propune un pariu sigur: peste 9,5 runde, care are o cotă de 1.30.

Pe lîngă acest meci, vă sugerăm să mai combinaţi încă două meciuri din gala care-i are cap de afiş pe Mayweather şi Maidana. Amir Khan se luptă cu Luis Collazo, iar cota englezului este de 1.40. Pe lîngă această luptă, ofertantă este şi cea dintre J’Leon Love şi Marco Antonio Periban, la care vă recomandăm să pariaţi peste 9,5 runde, la o cotă de 1.33.

Practic, biletul final de cotă 2.42 este următorul:

Mayweather – Maidana: peste 9,5 runde

Amir Khan – Luis Collazo: victorie Khan

J’Leon Love – Marco Antonio Periban: peste 9,5 runde