Life

Facturile uriașe la energie duc la divorțuri. Motivul halucinant pentru care o femeie și-a părăsit soțul

Facturile uriașe la energie nu afectează populația doar pe plan financiar ci și personal. O femeie a ajuns să se despartă de soțul ei dintr-un motiv complet neașteptat.
14.10.2022 | 11:51
Facturile uriase la energie duc la divorturi Motivul halucinant pentru care o femeie sia parasit sotul
Un cuplu a divorțat din cauza facturilor record la energie electrică. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un caz controversat a șocat Australia. Un cuplu a ajuns să divorțeze după nu mai puțin de 35 de ani de mariaj. Cauza principală ar fi reprezentat-o facturile uriașe pe care cei doi le-au primit.

Un bărbat a fost părăsit de soția sa după factura uriașă la energie

Nu doar România se confruntă cu facturi mari la energie și ci alte țări. Toată această situația generează certuri în cuplu și poate duce chiar și la divorțuri, dacă stăm să ne uităm la cazul de față.

ADVERTISEMENT

Povestea cuplului din Australia a devenit virală pe internet, iar mulți au început să devină îngrijorați. Bryn Lawson, în vârstă de 55 de ani, trăia o frumoasă căsnicie cu soția sa.

În momentul în care facturile la energie au început să crească însă, au apărut și discuțiile în cuplu. Bărbatul a ajuns să aibă de plătit chiar și 833 de dolari doar pentru energia electrică, lunar.

ADVERTISEMENT

Observând consumul extrem de mare de curent, cei doi soți au început să se certe. El își acuza soția că ar lăsa becuri aprinse în toată casa, iar femeia nu a mai rezistat și a decis să părăsească locuința. Drept rezultat, aceasta l-a lăsat singur pe Bryn Lawson.

Ce a urmat apoi însă, l-a șocat pe bărbat. Deși după plecarea soției sale, acesta se aștepta ca factura la energie să fie una mult mai mică, sumele pe care le avea de plătit continuau să înregistreze record după record.

ADVERTISEMENT

Detaliul observat de Bryn Lawson la factura lunară

Având în vedere situația, în final, Bryn Lawson a decis să ia legătura direct cu furnizorul de energie pentru a aflat ce s-a întâmplat. Într-adevăr, a fost vorba de o greșeală, iar compania de electricitate i-a oferit toate compensațiile necesare.

Chiar și așa, a fost mult prea târziu pentru ca cei doi soți să își mai salveze căsnicia. După cele întâmplate, bărbatul de 55 de ani din Australia a ajuns să locuiască singur și a luat și decizia de a renunța la curentul electric.

ADVERTISEMENT

Bryn Sawson speră să se poată baza de acum doar pe panouri solare, astfel încât să poată scăpa de stresul facturilor uriașe, însă până când va reuși să le monteze, cel mai probabil va mai trece timp.

ADVERTISEMENT
Tags: