Fotbal intern

STEAUA. Gâlcă l-a terminat! “Nu mi-a dat nici o şansă”

STEAUA. Deşi a plecat din Ghencea în urmă cu aproximativ cinci luni, Valentin Lemnaru a dezvăluit pentru FANATIK.RO că se critică şi în prezent pentru decizia de a juca la Steaua. Atacantul...
04.01.2015 | 12:39
STEAUA Galca la terminat Nu mia dat nici o sansa
ADVERTISEMENT

STEAUA. Deşi a plecat din Ghencea în urmă cu aproximativ cinci luni, Valentin Lemnaru a dezvăluit pentru FANATIK.RO că se critică şi în prezent pentru decizia de a juca la Steaua. Atacantul dezvăluie că doar gîndul că va aduce în visteria clubului o sumă importantă de bani l-a făcut să aleagă Steaua, dar şi-a dat seama că a făcut greşeala vieţii în momentul în care a purtat prima discuţie cu Costel Gâlcă.

Vali, cum a fost acest sezon pentru tine?

-Trebuie să recunosc că sezonul a început prost, dar spre norocul meu l-am terminat destul de bine. Am reuşit să îmi revin încet, încet şi eu zic că m-am apropiat de forma pe care am avut-o anul trecut.

ADVERTISEMENT

Totuşi, în vara acestui an ai prins un transfer la Steaua…

-Nici nu vreau să îmi mai amintesc de perioada respectivă! Consider că am făcut greşeala vieţii să mă duc la o echipă unde antrenorul nu m-a dorit! Mi-am dat seama că nu am nici o şansă în Ghencea în momentul în care am purtat prima discuţie cu antrenorul principal. După întîlnirea respectivă,  îmi venea să îmi iau geanta şi să plec cît mai repede de acolo.

628388-627972-lemnaru

“Norocul meu e George Ogăraru”

Ce crezi că nu a mers pentru tine la Steaua?

-Nu mai vreau să mai vorbesc de Steaua. Nu mai are rost să vorbesc despre nişte oameni care mi-au întors spatele după ce m-am accidentat. Însă, spre norocul meu, atunci cînd am revenit la Cluj, am avut şansa să dau peste unul dintre cei mai promiţători tineri antrenori din fotbalul românesc, George Ogăraru. Acest tehnician m-a ajutat foarte mult din toate punctele de vedere. Mai  mult de atît, m-a făcut să îmi recîştig plăcerea să joc fotbal. Am reuşit să găsesc şi drumul către gol chiar dacă am marcat trei goluri din 11 metri pe final de sezon.

ADVERTISEMENT

Însă e o diferenţă între Steaua şi U Cluj. Ce te-a determinat să ajungi în Ghencea?

-În primul rînd m-am gîndit că, la Steaua, pot juca în cupele europene, dar trebuie să recunosc m-am gîndit şi la faptul că, dacă voi aduce bani pe urma transferului meu în contul clubului, atunci şi colegilor mei le va fi mai bine.

646x404

“Putem face o figură frumoasă în retur”

Poate U Cluj mai mult de locul 11?

-Sînt sigur de acest lucru. Cu o pregătire bună de iarnă o să vedeţi că vom face o figură frumoasă în Liga I. Avem un antrenor ambiţios cu o mentalitate foarte bună şi sănătoasă. Ogăraru creează mediul propice pentru fotbalul de performanţă

ADVERTISEMENT

Ce îţi doreşti pe plan profesional?

-În primul rînd să fiu sănătos, iar dacă totul este ok din punct de vedere medical, îmi doresc să înscriu cît mai multe goluri pentru U Cluj.

mihai-teja

“Nu merg la Dinamo”

În final aş vrea să te întreb dacă ai prmit vreo ofertă de transfer de la Mihai Teja la Dinamo?

ADVERTISEMENT

-Vreau să lămurim şi acest lucru. Pe mine nu m-a contactat nici Mihai Teja şi nici vreo altă persoană de la Dinamo. Nu ştiu cine are de gînd să lanseze astfel de zvonuri doar că să mă pună rău cu suporterii, dar vreau să fac un anunţ. Îmi voi încheia cariera la U Cluj. Nu mai plec de aici nicăieri. Mi-a ajuns experienţa de la Steaua.

Atît de marcat ai fost de experienţa de la Steaua?

-Dacă am spus că vreau să îmi închei cariera la U Cluj şi vreau să uit experienţa de la Steaua, nu crezi că am spus totul?

15 minute a jucat Lemnaru în tricoul Stelei

3 goluri a înscris Lemnaru în retur pentru U Cluj

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

ADVERTISEMENT