“Am făcut greşeli mari. Trebuie să tragem mai mult la poartă!”

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
19/08/2016, 23:14
“Am făcut greşeli mari. Trebuie să tragem mai mult la poartă!”

Mijlocaşul formaţiei CSMS Iaşi, Vasile Gheorghe este de părere că cu un singur şut pe spaţiul porţii echipa lui Nicolo Napoli nu putea să cîştige meciul împotriva Viitorului.

“Atît am putut în acest joc. Vă asigur că am vrut să învingem, dar nu am putut să cîştigăm. Am întîlnit o echipă bună din prima ligă şi e greu să obţii toate cele trei puncte atît timp cît tu ai un singur şut pe spaţiul porţii adverse.

Acum ne mai rămînde decît să cîştigăm împotriva celor de la Concordia Chiajna în deplasare”, a spus Gheorghe.

În schimb Nicolo Napoli, tehnicianul gazdelor, a declarat:

“Am obţinut un punct şi cred că rezultatul este unul echitabil. Am întîlnit o echipă bună din prima ligă. Am avut o ocazie mare de gol, dar balonul lovit de Cristea a fost trimis în bară. Ne aşteaptă alte două meciuri grele, împotriva Concordiei şi Stelei, dar trebuie să strîngem rîndurile şi să nu mai repetăm greşelile din acest joc.

Trebuie să tragem mai mult la poartă. Problema lui Creţu nu este problema mea. Eu am nevoie de el, dar cei din conducere pot să îl facă să mai joace aici. Momentan el şi-a mainfestat intenţia să plece de la noi”, a spus Napoli.

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×