Făcuți fleașcă! Stropitorile dau bătăi de cap celor care călătoresc cu tramvaiul în stația Răzoare. Foto + Video

Eduard Nicolae Popa   
în HotNews
15/08/2019, 13:49
Făcuți fleașcă! Stropitorile dau bătăi de cap celor care călătoresc cu tramvaiul în stația Răzoare. Foto + Video
Călătorii cu tramvaiul spre Drumul Taberei au probleme cu aspersoarele de la sistemul de irigații *foto: b365.ro

Pe lângă problemele mari ale Capitalei, cum ar fi traficul, poluarea sau sistemul de termoficare care dă rateuri în fiecare iarnă, Bucureștiul are și anumite probleme mici din viața de zi cu zi care te scot din sărite. Una dintre acestea este și problema aspersoarelor care ar trebui să țină gazonul fresh, dar care de multe ori țâșnesc apă pe asfalt sau… în călătorii care așteaptă tramvaiul.

Călătorii cu tramvaiul din Drumul Taberei fac un duș fie că vor fie că nu

Astfel, în stația de tramvai Piața Danny Huwe, în apropiere de intersecția Răzoare, oamenii care așteaptă tramvaiul pe sensul de mers înspre Drumul Taberei sunt forțați să o facă pe trotuar. Asta pentru că aspersoarele din cadrul sistemului de irigație care asigură faptul că șinele de tramvai cu gazon să rămână „verzi” sunt programate complet aiurea, arată cei de la b365.ro.

Din acest motiv, aspersoarele fac o rotație completă și îi stropesc și pe cei care stau în stație și așteaptă tramvaiele care circulă pe acel traseu. Este vorba despre tramvaiele 1, 8, 10 și 25, linii foarte aglomerate, în special dimineața și seara. O parte dintre călători s-au arătat cu adevărat indignați de această situație. Asta în timp ce alții s-au arătat amuzați și au susținut că un pic de răcoare nu strică niciodată în zilele caniculare.

Tramvaiele, o problemă majoră în această vară pentru bucureșteni

De altfel, aceasta nu a fost singura problemă pe care au avut-o bucureștenii cu tramvaiele în această vară. Cel mai utilizat mijloc de transport în comun, tramvaiul 41, a fost blocat din 25 iunie pentru reparații la Podul Giulești, pentru terminarea stației de metrou din Drumul Taberei și a podului Ciurel.

Cu toate că autoritățile au promis că tramvaiul 41 va fi reluat integral de la 1 septembrie, oficiali din cadrul PMB au anunțat miercuri, 14 august, că transportul cu 41 va fi reluat pe un singur fir pe Podul Giulești, fapt ce va îngreuna foarte tare o zonă și așa extrem de aglomerată.

Închide ×