Life

Faima, primul inamic al cuplului Simona Halep – Toni Iuruc? Dr. Cristian Andrei, analiză inedită după divorț: „Se produce o divergență în dezvoltare”

Dr. Cristian Andrei a explicat cât de complicată poate fi relația cu o persoană celebră, pornind de la eșecul căsniciei lui T. Iuruc cu Simona Halep.
08.09.2022 | 16:49
Faima primul inamic al cuplului Simona Halep  Toni Iuruc Dr Cristian Andrei analiza inedita dupa divort Se produce o divergenta in dezvoltare
Pornind de la divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, dr. Cristian Andrei a făcut o analiză despre ce înseamnă relația cu o persoană faimoasă
ADVERTISEMENT

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc naște un semn de întrebare, dincolo de curiozitățile firești în cazul acestei separări neașteptate: cât de greu este pentru o persoană anonimă să gestioneze faima partenerului de viață?

Faima, greu de gestionat în relațiile de iubire. Dr. Cristian Andrei, analiză după divorțul Simonei Halep

Pornind de la relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc, încheiată oficial, la notar, joi, 8 septembrie 2022, într-o zi de mare sărbătoare la români (n.r.: Sfânta Maria), doctorul Cristian Andrei a explicat, în exclusivitate pentru FANATIK, ce presupune o relație cu o persoană celebră.

ADVERTISEMENT

Conform declarațiilor făcute de renumitul psiholog, atunci când vorbim despre faimă, vorbim în primul rând despre accesul pe care oamenii îl iau la persoana respectivă, lucru care poate duce la frustrări în relație și, în unele cazuri, cum e și cel de față, la destrămarea cuplului.

Simona a ales, în mod evident, cariera, având în continuare multe țeluri de atins, cel mai important pentru ea fiind câștigarea medaliei de aur la Jocurile Olimpice din 2024 care vor avea loc la Paris.

ADVERTISEMENT

 „Acest lucru îți poate crea frustrare”

Revenind la subiectul nostru, cum poate fi gestionată relația cu o persoană extrem de cunoscută și de iubită? În ce măsură poate afecta faima partenerului de viață relația unui om? Există vreun secret pentru a se putea evita despărțirea în astfel de cazuri? La aceste întrebări a răspuns dr. Cristian Andrei în rândurile de mai jos.

„Faima partenerului aduce mulți oameni în jurul lui / ei. Astfel, poți constata ca partenerul tău faimos este în bună măsura al fanilor, al domeniului în care activează.

ADVERTISEMENT

Dacă el /ea are pasiune pentru acel domeniu, această pasiune concurează dragostea, care este și ea o pasiune. Și încă ceva: Fanii, reporterii străinii îl tutuiesc pe partenerul tău faimos, ca și cum sunt rude cu el /ea. Acest lucru îți poate crea frustrare.

Faima schimbă valorile. Cel care nu este faimos este mai relaxat, mai detașat, în timp ce partenerul faimos este mai nervos, mai instabil. Asta afectează relația.

ADVERTISEMENT

De asemenea, se produce o divergență în dezvoltare, cel faimos poate să progreseze rapid sau poate să decadă. Celălalt nu se schimbă așa de ușor. Este cunoscut că această divergență duce adesea la desfacerea relației”, a explicat dr. Cristian Andrei, președintele Institutului de Relații Umane București, în exclusivitate pentru FANATIK.

Final de poveste pentru Halep și Iuruc

Întrebat cum se poate obișnui cineva cu o persoană faimoasă ori cum se poate depăși acest ”handicap” al notorietății, psihologul a fost scurt și la obiect legat de acest secret: „Doar dacă persoana faimoasă face pauze din activitatea ei”.

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la notar, pe cale amiabilă, după aproape un an de căsătorie. Cei doi au ales să fie rezervați în declarații, nedorind să alimenteze anumite speculații care ar putea apărea cu privire la ruptura dintre cei doi.

FANATIK a aflat că aceștia s-au înțeles cu privire la împărțirea bunurilor. Practic, nu va exista așa ceva, căci niciunul nu are pretenții financiare de la celălalt.

Potrivit legii, cei doi au la dispoziție 30 de zile să se răzgândească cu privire la divorțul pe care l-au semnat la notar, însă sunt slabe șanse ca aceștia să revină asupra hotărârii.

 

ADVERTISEMENT