News

Faimoasa creatoare de modă Maria Lucia Hohan, întoarsă din Italia, nu a respectat carantina și riscă închisoarea. Soțul i-a făcut PLÂNGERE PENALĂ! Dispreț față de sănătatea copiilor și a celor 70 de angajați de la fabrică. EXCLUSIV

28.02.2020 | 10:25
Faimoasa creatoare de moda Maria Lucia Hohan intoarsa din Italia nu a respectat carantina si risca inchisoarea Sotul ia facut PLANGERE PENALA Dispret fata de sanatatea copiilor si a celor 70 de angajati de la fabrica EXCLUSIV
Maria Lucia Hohan (stânga), alături de Andreea Raicu *foto: instagram
ADVERTISEMENT

Dacă faima ne-ar feri de boli, atunci medicii, farmaciile, spitalele, tratamentele sau carantina ar fi total inutile.  Bineînțeles, realitatea este alta, iar riscul de a ne îmbolnăvi pare în aceste zile mai mare ca niciodată! Cu toate acestea, există printre noi, “muritorii”, și români “prea importanți” pentru a accepta că ar putea lua oricând un virus precum Covid-19 sau, mai rău, că i-ar putea infecta și pe alții. Dispreț fără limite față de propria familie și societate ori iresponsabilitate crasă?

Faimoasa creatoare de modă Maria Lucia Hohan, întoarsă din Italia, nu a respectat carantina și riscă închisoarea. Soțul i-a făcut PLÂNGERE PENALĂ! Dispreț față de sănătatea copiilor și a celor 70 de angajați de la fabrică. EXCLUSIV

FANATIK vă dezvăluie, în exclusivitate, un caz care va indigna opinia publică! Faimoasa creatoare de modă Maria Lucia Hohan s-a întors joia trecută din Italia.

ADVERTISEMENT

Ea a vizitat câteva zile provincia Lombardia, exact regiunea supusă carantinei din cauza apariției primelor cazuri de Coronavirus, în plus amestecându-se cu mulțimea pestriță și în locațiile aglomerate de la Fashion Week Milano și Florența.

Riscul de îmbolnăvire există, cu atât mai mult cu cât Maria Lucia Hohan a vizitat câteva fabrici mari de materiale din zonă, cu mult personal. La întoarcere, creatoarea a vrut să meargă a doua zi să-și ia copiii, un băiețel de 5 ani și o fetiță de 8 ani, de la școală, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic și trăim vremuri normale…

ADVERTISEMENT

Până la urmă, după certuri interminabile cu soțul, Adrian Stănescu (specialist cu business în zona de IT), dar și cu directoarea școlii, care a amenințat-o direct că pune paznicii să-i interzică accesul în instituție, Hohan a renunțat la idee. De subliniat faptul că la respectiva școală și grădiniță învață peste 100 de copii, riscurile de epidemie fiind majore!

Mentalitate de vedetă: “Cum să mă îmbolnăvesc? Acolo am intrat în contact cu persoane care au venituri de mii de euro, nu cu români, chinezi sau italieni provinciali”

Discuțiile dintre Lucia Maria Hohan și soțul ei pe această temă sunt absolut halucinante. Celebra creatoare i-a argumentat partenerului, pe un ton superior, că “n-aveam cum să mă îmbolnăvesc, fiindcă la fabricile alea nu am intrat în contact cu chinezi, români sau italieni provinciali, ci doar cu persoane bogate, cu venituri de mii de euro”. Fără comentarii!

ADVERTISEMENT

Luni, 24 februarie, după îndelungi presiuni din partea partenerului și a cunoscuților, Maria Lucia Hohan a mers la Institutul de Boli Infecțioase “Matei Balș”, unde a făcut testul de Coronavirus.

Testul a ieșit negativ pe loc, dar doctorii de la “Matei Balș” i-au pus în vedere doamnei Hohan să se izoleze acasă 2 săptămâni, conform procedurii standard, și să contacteze de urgență autoritățile dacă începe să prezinte simptome specifice infecției cu Coronavirus.

ADVERTISEMENT

Institutul “Matei Balș”: Carantină 2 săptămâni! Ce-a făcut Hohan? S-a dus direct la fabrica cu 70 de angajați!

Incredibil ce-a putut să facă în continuare o persoană de calibrul Mariei Lucia Hohan! În loc să fugă direct acasă, creatoarea, într-un dispreț total față de colegii ei, a plecat relaxată la fabrica pe care o deține lângă București, cu peste 70 de angajați!

Fabrică pe care, se pare, a  vizitat-o zilnic în această săptămână! Disperat, partenerul, Adrian Stănescu, a trecut la măsuri extreme. FANATIK  a aflat, în exclusivitate, că Stănescu i-a făcut plângere penală la Poliție mamei copiilor săi. În plus, a depus o altă plângere către Direcția de Sănătate Publică București .

 

Plângerea către DSP împotriva doamnei Hohan
Plângerea către DSP împotriva doamnei Hohan

Din plângerea penală spicuim: «Cu privire la săvârșirea infracțiunii contra sănătății publice prevăzute și pedepsite de articolul 352 din Codul Penal, respectiv ZĂDĂRNICIREA COMBATERII BOLILOR sub forma actelor materiale menționate la aliniatul 1 “nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infecto-contagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă”»

Plângerea către poliție la adresa doamnei Hohan
Plângerea către poliție la adresa doamnei Hohan

Partenerul disperat: “Fac totul doar pentru a-mi proteja copiii”

Din plângerea către DSP împotriva doamnei Hohan, aflăm că “aceasta a revenit la București pe data de 20 februarie (ora 02:00), cu un avion care a decolat din Milano, cu escală prin Belgrad, ceea ce a făcut ca pasagerii să nu fie supuși controlului instaurat deja pentru aeronavele ce soseau din zonele afectate”.

Drept urmare, creatoarea de modă nu a trecut prin suprafiltrul de control și nu a fost obligată pe aeroport la autocarantină la domiciliu. Tot din plângerea obținută în premieră de FANATIK mai aflăm că faimoasa creatoare nu a luat nicio măsură preventivă în ultimele 7 zile și a intrat în contact, în fiecare zi, cu sute de persoane!

Pentru toate aceste acuzații ale soțului, conform legii doamna Hohan riscă cel puțin dosar penal, dacă nu chiar și pușcăria! Sursele FANATIK au aflat că la Secția 2 Poliție s-a deschis deja o anchetă privind aceste incidente incredibile.

Contactat telefonic, Adrian Stănescu a confirmat dezvăluirile, dar nu a vrut să comenteze situația, mărginindu-se să declare atât: “Fac totul doar pentru a-mi proteja copiii. Vreau să fie sănătoși copiii mei, doar atât”.

FANATIK  a încercat în mai multe rânduri s-o contacteze pe Maria Lucia Hohan, dar aceasta nu a răspuns până la ora publicării materialului. Ținând cont de gravitatea subiectului, o invităm să ne contacteze la redacție pentru a-și spune punctul de vedere.

Sursele FANATIK au mai aflat o bombă! Culmea culmilor: cunoscutul designer vrea să plece duminică la Paris, pentru Săptămâna Modei, ignorând cu dispreț decizia autorităților. O oprește cineva?

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct...
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct la TV pentru ce a plătit sute de mii de euro
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele,...
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele, majorate cu 10% din 2025
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Dragobetele, o sărbătoare strămoșească. Ce nu trebuie să faci în această zi
Dragobetele, o sărbătoare strămoșească. Ce nu trebuie să faci în această zi
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă...
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă în aprilie
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă