Life

Faimoasa Irisha de la Survivor a devenit prezentator la Kanal D! Cum va defila în studio modelul? Galerie foto

Irisha, modelul care a ajuns la Survivor România 2021 și a făcut senzație cu formele ei de-a lungul săptămânilor petrecute în sălbăticia din Republica Dominicană, are, de câteva zile, un nou loc de muncă.
10.09.2021 | 16:23
Irisha pozeaza fara inhibitii, expunându-și corpul in ipostaze incendiare Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Devenită celebră ca model, Irisha, pe numele ei adevărat, Irina Ceban, a prins gustul celebrității după ce a devenit celebră în show-ul Bravo, ai Stil, frumoasa moldoveancă de peste Prut impresionând juriul cu formele afișate.

Irisha, cooptată în echipa Kanal D

Obișnuită mai mult cu lumea modei, Irisha a reușit să facă senzație la Survivor România 2021, în ciuda faptului că a fost văzută, la începuturile aventurii în Dominicană, doar un model, o obișnuită a petrecerilor de fițe, nu și o sportivă.

ADVERTISEMENT

Dar, în ciuda aparențelor, frumoasa Irisha a reușit, rapid, să schimbe părerea celor din jur, atât în plan sportiv, cât și social, moldoveanca dovedind ambiție și fermitate, spre surpriza celorlalți.

Iar în scurtul timp petrecut la Survivor România, Irisha a reușit să câștige, pe lângă simpatia unor Faimoși – și a lui Marius Crăciun de la Războinici – și o mulțime de fani. Și, culmea, nu doar bărbați…

ADVERTISEMENT

Așa că, de curând, șefii de la Kanal D au decis să îi ofere șansa să demonstreze că este ceva mai mult decât un chip plăcut – cu un corp pe măsură -, motiv pentru care a devenit prezentatoarea unei emisiuni online din cadrul trustului.

Irisha, forme de model, viață de poveste

Irisha a cunoscut succesul ca model și în Republica Moldova, dar, acolo, steaua ei s-a stins mai repede decât s-ar fi așteptat. Nu de altceva, dar, la un moment dat, Irisha s-ar fi îndrăgostit de un milionar, iar acesta i-a cam interzis să se mai expună în ținute sumare, așa cum îi cerea meseria.

ADVERTISEMENT

Povestea de iubire cu milionarul s-a sfârșit însă cât se poate de trist, Irisha povestind, la un moment dat, la Survivor, că a fost, la propriu, hărțuită de bărbatulpe care îl iubise.

”Un an și jumătate îmi amintesc spre doi a fost foarte frumos și cu timpul au început să se schimbe lucrurile. Atitudinea și felul în care vorbea, felul în care mă trata. Primul conflict l-am avut la o zi de naștere la un restaurant. S-a enervat. Nu mai știu care a fost motivul. Pur și simplu a bătut cu pumnul în masă, de față cu toată lumea și a început să țipe”, a mărturisit concurenta de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Irisha, pasiune pentru fotografii fierbinți

Cu forme perfecte, neatins de mâna dibace ale vreunui medic estetician, Irisha dovedește o lipsă remarcabilă de inhibiții atunci când vine vorba de fotografii. Fotografii care, trebuie precizat, arată, de fiecare dată, că Irisha nu suportă hainele care să îi acopere prea mult pielea.

Așa că, pe conturile ei de socializare, fotografiile cu Irisha în costum de baie sunt suficient de multe, ba chiar, am putea spune, că se găsesc greu unele cu ea acoperită. E adevărat, nici nu prea are de ce să se acopere, Irina Ceban dovedind forme de invidiat și foarte apreciate de fanii ei virtuali.

Mai mult, în ciuda faptului că, acum, prin showbiz-ul românesc, decolteele fără silicon sunt… desuete, Irisha își afișează chiar cu mândrie pieptul natural. ȘI, am spune noi, o face cu un succes care ar trebui să le dea de gândit mai siliconatelor sale colege de breaslă…

Iar costumele de baie în care pozează adeseori sunt de natură să arate că Irisha, noua prezentatoare de la Kanal D, ar putea fi oricând pe podiumul de modă, alături de ”îngerașii” de la Victoria`s Secret. Și, probabil, de cele mai multe ori, ar reuși să fure privirile milionarilor din public…

ADVERTISEMENT