Life

Faimoșii de la Survivor România 2022, criticați dur. Elena Ionescu, fosta câștigătoare: “Își închipuie că se sting luminile și îi bagă pe undeva să doarmă”

Elena Ionescu a vorbit despre problemele apărute în tabăra Faimoșilor. Chiar dacă sunt în junglă de puțin timp, concurenți s-au certat de nenumărate ori.
21.01.2022 | 10:49
Faimosii de la Survivor Romania 2022 criticati dur Elena Ionescu fosta castigatoare Isi inchipuie ca se sting luminile si ii baga pe undeva sa doarma
Faimoșii de la Survivor România 2022, criticați dur. Sursă foto: Survivor România
ADVERTISEMENT

Survivor România este abia la început, dar scandalurile se țin lanț în tabăra Faimoșilor.

Elena Ionescu, fosta câștigătoare de la Survivor România, a explicat ce se întâmplă și de ce apar discuțiile între concurenți.

După părerea ei, cei mai mulți au plecat de acasă foarte relaxați și nu s-au gândit serios nicio clipă cum este viața în junglă.

ADVERTISEMENT

Faimoșii de la Survivor România 2022, criticați dur. Elena Ionescu, fosta câștigătoare: “Își închipuie că se sting luminile și îi bagă pe undeva să doarmă”

Încă din primele ediții, au apărut discuții aprinse între vedetele de la Survivor România. Faimoșii nu reușesc deloc să se înțeleagă, iar acum în tabăra lor domnește haosul.

Elena Ionescu, fosta câștigătoare a concursului, recunoaște că le-a dat câteva sfaturi unora dintre concurenți înainte ca aceștia să plece în junglă. Aceasta crede că unii nu își pot controla emoțiile.

ADVERTISEMENT

“Cred că este vorba, de fapt, de toleranța fiecăruia și de capacitatea lor de a se mobiliza în momente critice, pentru că foamea face din om ceea ce nu este în mod normal, te dezumanizează. Toți care au ajuns acolo se schimbă, se transformă, din pricina condițiilor precare de existență”, a spus Elena Ionescu pentru Click. 

Fosta concurentă consideră că o parte dintre Faimoși nu sunt pregătiți să facă față provocărilor. De asemenea, aceasta a recunoscut că avea mare încredere în Xonia și consideră că aceasta a fost eliminată mult prea repede.

ADVERTISEMENT

Elena Ionescu crede că Faimoșii ar fi trebui să urmărească celelalte ediții Survivor România. Așa și-ar fi dat seama că doar cei care au o mentalitate de sportiv, cei care pot face față greutăților și sunt capabili de sacrificii pot supraviețui. Artista susține că mulți concurenți din tabăra Faimoșilor au considerat că totul este o joacă.

“Pe concurenți îi iau prin surprindere o groază de stări pe care nu știu să le gestioneze. Aici intervine capacitatea de a se controla în aceste momente care sunt extrem de grele.

ADVERTISEMENT

Pe lângă foame, tot disconfortul ăsta se traduce în certuri și chiar violență, din păcate, uneori. Au impresia că acolo se întâmplă altceva, pleacă relaxați cu gândul că: mergem la căldurică!

Își închipuie că se sting luminile și îi bagă pe undeva să doarmă!”, a mai spus fosta câștigătoare de la Survivor România.

ADVERTISEMENT