Life

Faimoșii de la Survivor România 2022, criticați dur. Elena Ionescu, fosta câștigătoare: “Își închipuie că se sting luminile și îi bagă pe undeva să doarmă”

Elena Ionescu a vorbit despre problemele apărute în tabăra Faimoșilor. Chiar dacă sunt în junglă de puțin timp, concurenți s-au certat de nenumărate ori.
21.01.2022 | 10:49
Faimosii de la Survivor Romania 2022 criticati dur Elena Ionescu fosta castigatoare Isi inchipuie ca se sting luminile si ii baga pe undeva sa doarma
Faimoșii de la Survivor România 2022, criticați dur. Sursă foto: Survivor România
ADVERTISEMENT

Survivor România este abia la început, dar scandalurile se țin lanț în tabăra Faimoșilor.

Elena Ionescu, fosta câștigătoare de la Survivor România, a explicat ce se întâmplă și de ce apar discuțiile între concurenți.

După părerea ei, cei mai mulți au plecat de acasă foarte relaxați și nu s-au gândit serios nicio clipă cum este viața în junglă.

ADVERTISEMENT

Faimoșii de la Survivor România 2022, criticați dur. Elena Ionescu, fosta câștigătoare: “Își închipuie că se sting luminile și îi bagă pe undeva să doarmă”

Încă din primele ediții, au apărut discuții aprinse între vedetele de la Survivor România. Faimoșii nu reușesc deloc să se înțeleagă, iar acum în tabăra lor domnește haosul.

Elena Ionescu, fosta câștigătoare a concursului, recunoaște că le-a dat câteva sfaturi unora dintre concurenți înainte ca aceștia să plece în junglă. Aceasta crede că unii nu își pot controla emoțiile.

ADVERTISEMENT

“Cred că este vorba, de fapt, de toleranța fiecăruia și de capacitatea lor de a se mobiliza în momente critice, pentru că foamea face din om ceea ce nu este în mod normal, te dezumanizează. Toți care au ajuns acolo se schimbă, se transformă, din pricina condițiilor precare de existență”, a spus Elena Ionescu pentru Click. 

Fosta concurentă consideră că o parte dintre Faimoși nu sunt pregătiți să facă față provocărilor. De asemenea, aceasta a recunoscut că avea mare încredere în Xonia și consideră că aceasta a fost eliminată mult prea repede.

ADVERTISEMENT

Elena Ionescu crede că Faimoșii ar fi trebui să urmărească celelalte ediții Survivor România. Așa și-ar fi dat seama că doar cei care au o mentalitate de sportiv, cei care pot face față greutăților și sunt capabili de sacrificii pot supraviețui. Artista susține că mulți concurenți din tabăra Faimoșilor au considerat că totul este o joacă.

“Pe concurenți îi iau prin surprindere o groază de stări pe care nu știu să le gestioneze. Aici intervine capacitatea de a se controla în aceste momente care sunt extrem de grele.

ADVERTISEMENT

Pe lângă foame, tot disconfortul ăsta se traduce în certuri și chiar violență, din păcate, uneori. Au impresia că acolo se întâmplă altceva, pleacă relaxați cu gândul că: mergem la căldurică!

Își închipuie că se sting luminile și îi bagă pe undeva să doarmă!”, a mai spus fosta câștigătoare de la Survivor România.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de...
Vremea 15 iulie - 12 august 2024. Urmează cel mai lung val de căldură din istorie. Vom resimți temperaturi de peste 45 de grade
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
GEST ȘOCANT făcut de BIDEN la SUMMITUL NATO!
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
Apple, avertisment pentru clienții din 98 de țări. Sunt vizați utlizatorii de iPhone
Apple, avertisment pentru clienții din 98 de țări. Sunt vizați utlizatorii de iPhone
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului....
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului. Un actor iubit de o țară întreagă s-a stins la doar 46 de ani!
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici