Life

Faimoșii de la Survivor România, năpădiți de lacrimi. Ce mesaje au primit de la persoanele lor dragi

Faimoșii de la Survivor România au câștigat meciul pentru comunicare și au primit mesaje emoționante de la cei dragi. Elena, Cătălin și CRBL au plâns ca niște copii.
22.03.2022 | 23:13
Faimosii de la Survivor Romania napaditi de lacrimi Ce mesaje au primit de la persoanele lor dragi
Faimoșii Cătălin Zmărăndescu, Elena Chiriac și CRBL, înlăcrimați. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Până și cei mai duri din echipa Faimoșilor de la Survivor România s-au înmuiat în momentul în care au citit mesajele pe care le-au trimis familiile lor. Tuturor le-a venit inima la loc după ce au primit informații de acasă, mai ales că și-au făcut griji pentru ai lor.

Faimoșii de la Survivor România, în lacrimi

Cătălin nu și-a putut stăpâni emoțiile când a aflat că Vlăduț, fiul său cel mic, a început deja grădinița. Zmărăndescu a declarat că a pierdut momente dragi cu copiii săi, însă acum se consideră mult mai puternic și fericit pentru că știe că cei dragi sunt bine.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine a fost ceva de genul: băi, nebunule, trezește-te! Suntem aici cu tine”, a zis Zmărăndescu la testimoniale după mesajul primit de la familia lui.

Elena Chiriac a primit încurajări și mesaje extrem de frumoase de la mama ei. Luptătoarea de taekwondo a mărturisit că va ține minte cât timp va mai rămâne în concurs cuvintele primite de la cea care i-a dat viață, despre care a spus că o iubește infinit, așa cum i-a transmis.

ADVERTISEMENT

„Te admir cu toată dragostea. Sunt conectată cu tine zi și noapte. Te iubesc infinit. Mama”, este mesajul primit de Elena Chiriac de la mama ei.

Mesajul primit de Laura Giurcanu de la cei dragi. Foto: PRO TV

„Să văd cuvintele mamei m-a întărit de 100 de ori mai tare”

„Să văd cuvintele mamei, care e cea mai sensibilă persoană pe care o cunosc m-a întărit de 100 de ori mai tare. Cuvintele ei de la final le-am reținut. Le voi auzi constant”, a reacționat apoi Elena.

ADVERTISEMENT
Cătălin Zmărăndescu, copleșit de emoții. A aflat vești despre copiii săi. Foto: PRO TV

Marian Drăgulescu a aflat că mama lui este bine, căci și-a făcut destul de multe griji în privința stării sale de sănătate. Fostul gimnast a vărsat câteva lacrimi când a văzut de cât de multă susținere are parte. Ca o anecdotă, mama sportivului i-a zis că îl așteaptă acasă cu ouă umplute, mâncarea sa preferată.

CRBL a primit un mesaj extrem de emoționant de la fiica lui, Alessia, și soția Elena. Laurei i-au scris mai multe persoane din familie, scrisoare fiind semnată, însă de Bianca Giurcanu. Și Mari a primit susținerea pe care o aștepta de la cei pe care i-a lăsat acasă.

ADVERTISEMENT