Life

Faimoșii nu se mai înțeleg deloc la Survivor România. Doc, pus la zid de Ștefania și Kamara: “Coafura ta aduce a coarne”

Faimoșii nu se mai înțeleg deloc și a izbucnit un nou scandal pentru ei la Survivor România. Astfel, în ediția de luni seară, Doc a fost pus la zid de Ștefania și Kamara.
20.02.2023 | 22:47
Faimosii nu se mai inteleg deloc la Survivor Romania Doc pus la zid de Stefania si Kamara Coafura ta aduce a coarne
Scandal Faimoși la Survivor România. foto Facebook
ADVERTISEMENT

Un nou scandal la Survivor România, în echipa Faimoșilor. Aceștia și-au adresat cuvinte grele după ce au reușit să câștige lupta în fața Războnicilor.

Faimoșii nu se mai înțeleg deloc la Survivor România. Un nou scandal

Doc a fost pus la zid de colegii săi din echipă după ce au reușit să câștige proba în fața Războnicilor. Astfel, Kamara și Ștefania l-au acuzat că mereu găsește pe cineva pe care să îl „lovească”. Totul a început după ce Ștefania a fost „sacrificată” pe teren, iar Doc a spus că este mai slabă la joc.

ADVERTISEMENT

„Of, Doamne, ce ar fi Survivor fără egouri? N-am mai fi noi, n-am mai putea să ne mișcăm atât de îngrădiți de noi înșine pe aici. E normal ca Ștefania s-o fi luat așa, mă așteptam la reacția ei”, a spus Doc.

„Ștefi, le iei prea personal, fata mea”, a mai spus concurentul, în timp ce Ștefania i-a dat imediat replica: „Pentru că le dai personal, Doc. Pe mine m-a deranjat faptul ce mi-ai zis că: Eu cred că tu trebuie să mergi la sacrificiu că ești mai slabă”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT

La testimoniale, Ștefania și-a continuat pledoaria și a spus că Doc îngroapă toată echipa și că mereu găsește un coechipier pe care să îl atace.

„Mie mi se pare că el vine și îngroapă toată echipa, așa pe rând. Ne-a luat pe fiecare. Kamara nu e ok, zice că nu are nimic personal cu mine.

ADVERTISEMENT

Ba da, are, pentru că nu e prima oară când se leagă de orice zic eu. Și de aia probabil îl deranjează că multe chestii i le zic direct în față, ceea ce simt”, a spus aceasta.

Kamara i-a luat apărarea Ștefaniei. Ce cuvinte grele i-a spus lui Doc

Kamara i-a luat apărarea colegei sale în fața lui Doc:  „E normal că o doare când un coleg de echipă îi spune că ea este mai slabă”, i-a luat Kamara apărarea colegei sale.

ADVERTISEMENT

„În fiecare zi are un cal de bătaie, îndrăznește cu persoanele care l-au descoperit, care și-au dat seama ce fel de șarpe este. Își face jocul lui, se ascunde în spatele unor scuze. E Survivor, nu e Doc emisiunea asta”, a mai spus Kamara.

Mai mult, Kamara de la Survivor a continuat și a spus că nimeni nu l-a demonizat pe Doc în emisiune, doar că acesta își creează singur o reputație proastă.

„Chiar dacă coafura ta aduce a coarne, nu te-a demonizat nimeni. Tu ești responsabil să dărâmi omul moral”, l-a acuzat Kamara.

De asemenea, și Remus Boroiu s-a băgat în discuție și l-a acuzat pe Doc că are o „energie mizerabilă” și chiar a spus că „Doc te trage într-o mocirclă unde el se simte confortabil”.

ADVERTISEMENT
Tags: