Life

Fake-news-ul demontat de Casa Regală a Marii Britanii care a circulat despre Kate Middleton

28.05.2020 | 14:01
Fakenewsul demontat de Casa Regala a Marii Britanii care a circulat despre Kate Middleton
ADVERTISEMENT

Casa Regală a Marii Britanii s-a văzut nevoită să dezmintă un fake news care a circulat în ultimele zile despre ducesa de Cambridge, Kate Middleton.

Casa Regală a Marii Britanii dezminte informația publicației Page Six

Este vorba despre o serie de articole care prezentau aceeași informație, și anume că soția Prințului William ar fi epuizată, sufocată și depășită de situația creată de ieșirea soților Meghan și Harry din familie, căci sarcinile ei s-ar fi multiplicat.

ADVERTISEMENT

Nu e prima oară când se scrie despre faptul că membrii Casei Regale nu au o viață chiar așa roz, iar cutumele pe care trebuie să le respecte sunt de cele mai multe ori obositoare.

„Această poveste conține inexactități și false declarații”

În privința lui Kate, se pare că nu se aplică oboseala, deși chiar Meghan Markle și Harry au declarat că vor să nu mai facă parte din această instituție din cauza suprasolicitării.

ADVERTISEMENT

„Această poveste conține o mulțime de inexactități și false declarații, care nu au fost verificate cu Palatul Kensington înainte de publicare”, transmite purtătorul de cuvânt al Casei Regale.

Nu este prima informație apărută în tabloidele britanice despre Kate Middleton care pusă sub semnul îndoielii.

ADVERTISEMENT

Ziarele din Regat au scris, la începutul căsniciei dintre ducesă și William, că Regina nu ar avea-o pe suflet pe aceasta din mai multe motive.

Rolul de persona non-grata l-a ocupat apoi Meghan Markle, Kate devenind preferata Elisabetei a II-a și a fiului ei, Charles, prin comparația cu fosta actriță americană.

ADVERTISEMENT

Cert este că, în ultima perioadă, soția Prințului William a apărut tot mai des la evenimente publice și s-a implicat în mai multe acțiuni caritabile decât a făcut-o Meghan, deci munca ei a devenit mult mai vizibilă.

Casa Regală a transmis comunicatul de presă pentru a nu se crea imagine că în interiorul acesteia, membrii familiei sunt folosiți până la epuizare.

 

ADVERTISEMENT