Cele mai citite

Falcao e cel mai tare! Vezi capitolul în care atacantul lui United e mai bun ca Ronaldo

Patronii lui Manchester United sunt în culmea fericirii. Radamel Falcao se vinde cel mai bine dintre toţi jucătorii din Premier League. În prima săptămînă după ce a ajuns în Albion, 33%...
25.09.2014 | 15:59

Patronii lui Manchester United sunt în culmea fericirii. Radamel Falcao se vinde cel mai bine dintre toţi jucătorii din Premier League. În prima săptămînă după ce a ajuns în Albion, 33% dintre toate tricourile cumpărate de fanii echipelor din Anglia au avut numele columbianului pe spate. Pe locul doi în acest top este tot un jucător de la United. Numărul 7 purtat de Angel Di Maria a fost achiziţionat de 24% dintre fani.

Beckham, cea mai bună afacere

David Beckham este cel mai popular jucător din istorie. Becks a vîndut 10 milioane de tricouri în întreaga carieră, în valoare de peste un miliard de euro. Jumătate dintre ele au fost cumpărate pe vremea cînd Beckham juca pentru Manchester United şi Real Madrid.

becks

Real şi-a scos banii cu Ronaldo

Cristiano Ronaldo nu stă nici el rău. Real Madrid şi-a recuperat o mare parte dintre cele 94 de milioane de euro achitate pentru aducerea portughezului în Spania, în numai nouă luni. Peste 1,2 milioane de tricouri cu Ronaldo s-au vîndut în primul an numai în capitala Spaniei. În 2013, s-au vîndut un milion de tricouri cu Ronaldo, mai multe decît au scos din magazine Bayern, Arsenal, Chelsea sau Liverpool.

ronaldo-mu

 

Mutu, superstar în România

În România, Mutu face legea. Peste 500 de ultraşi ai “Lupilor Galbeni” şi-au cumpărat tricou cu numele Briliantului, în prima săptămînă petrecută de Mutu la Petrolul. Fanii nu s-au bucurat prea mult de tricourile cu Mutu. Atacantul de 35 de ani a ales să plece în India, după numai opt luni.

14-mutu-GSP-02_e0435d26a5

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri