Fotbal intern

Falcao, la un pas de Steaua! De ce nu a mai ajuns starul în Ghencea

De-a lungul timpului, în Liga 1 Betano puteau ajunge o serie de jucători care au făcut carieră la cluburile din Vestul Europei. John Obi Mikel, Nikola Zigic sau Aleksander Kolarov au fost aproape...
27.10.2017 | 18:48
Falcao la un pas de Steaua De ce nu a mai ajuns starul in Ghencea

De-a lungul timpului, în Liga 1 Betano puteau ajunge o serie de jucători care au făcut carieră la cluburile din Vestul Europei. John Obi Mikel, Nikola Zigic sau Aleksander Kolarov au fost aproape de a semna cu echipe din prima ligă din România. Pe listă se află şi numele unui jucător care a făcut furori în fotbalul european.

Recent, Daniel Stanciu, directorul sportiv al lui Hapoel Akko, a povestit cum Radamel Falcao ar fi putut să ajungă la Steaua Bucureşti. Acesta a declarat că le-a fost recomandat să urmărească echipa a doua a celor de la River Plate. Eram în Argentina cu Mihai Stoica şi l-am văzut la un antrenament. Ne recomandase un puşti să mergem să vedem echipa a doua de la River Plate, pentru că era cea mai bună din Argentina. Falcao era un copil atunci, nu l-am recomandat în România. Pe urmă mai vorbeam între noi şi ziceam ‘Uite, puteam să dăm lovitura!'”, a declarat Daniel Stanciu pentru Telekom Sport. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Falcao, aproape de CFR Cluj în 2007

Actualul director sportiv al israelienilor a mai precizat că nu-şi aduce aminte cât ar fi costat transferul lui Radamel Falcao, dar că preţul era unul accesibil, mai ales datorită faptului că echipele din România îşi permiteau să plătească sume mari. Columbianul le-a fost propus celor de la CFR Cluj în 2007, însă oficialii clubului din Gruia l-au refuzat pe viitorul jucător al celor de la FC Porto, Atletico Madrid, Chelsea, Manchester United sau AS Monaco.

Nu mai ştiu exact cât costa, că a trecut mult timp de atunci, dar era accesibil, probabil. Cluburile româneşti îşi permiteau să plătească sume destul de mari pe vremea aia”, a mai precizat Daniel Stanciu. Radamel Falcao s-a transferat în 2009 de la River Plate la FC Porto, în schimbul a 4 milioane de euro.

Tags: