ADVERTISEMENT
Fotbal intern

O nouă insolvență la Dinamo? Fostul președinte anunță dezastrul: “Nimeni nu mai știe nimic!”. Exclusiv

Autor: Marian Popovici | 09.11.2020 | 18:33
O nouă insolvență la Dinamo? Fostul președinte anunță dezastrul:
Continuă protestele dinamoviștilor. Jucătorii au boicotat antrenamentul de vineri dimineață. Sursa: sportpictures.ro

Florin Prunea este îngrijorat de problemele financiare ale clubului la care a activat până în iunie. Fostul președinte al lui Dinamo a spus într-un interviu pentru FANATIK că lotul de jucători este unul bun, însă problema este la nivelul acționariatului care se lasă așteptat de mult timp. 

ADVERTISEMENT

În stagiunea trecută, Florin Prunea a fost președintele lui Dinamo. A fost un mandat turbulent pentru fostul oficial al “câinilor”, presărat cu scandaluri și contre cu fostul patron, Ionuț Negoiță. În luna iunie i-a expirat contractul lui Florin Prunea, care a plecat de la club înainte de finalul sezonului.

Odată cu venirea noii conduceri, toată suflarea dinamovistă spera într-un climat de liniște și de performanță la club, mai ales că promisiunile lui Pablo Cortacero erau foarte mari. Însă, la Dinamo există cel puțin la fel de multe probleme ca și anul trecut. Echipa a pierdut cinci meciuri la rând și banii promiși de Cortacero nu au intrat în conturile clubului.

O nouă insolvență la Dinamo? “Faptul că până acum nu au virat banii este o mare problemă”

Florin Prunea a spus pentru FANATIK că problema principală la Dinamo nu sunt rezultatele slabe ci faptul că spaniolii nu vin cu banii, în condițiile în care vine scadența și vor trebui achitate salariile de zeci de mii de euro de la club:

ADVERTISEMENT

“Dinamo are un lot bun, nu asta este problema. La nivel de jucători, de bancă tehnică, nu este nicio problemă. Este foarte greu să închegi o echipă într-un termen atât de scurt. Rezultatele vor veni, o să vedeți. 

Problemele sunt însă la nivel de conducere. Eu nu îi cunosc pe acești spanioli, au părut că au un proiect bine pus la punct, au adus și mulți jucători buni, dar faptul că până acum nu au virat banii este o mare problemă.

“Nu văd niciun alt acționar care să ia echipa în această situație, cu un fond de salarii de 400-500.000 de euro”

Nimeni nu mai știe nimic. Mai sunt spaniolii în club? Au plecat? Se mai întorc? Salariile de zeci de mii de euro trebuie plătite, iar când vine data scadenței, acești bani trebuie să fie în club. Altfel va fi foarte greu. 

ADVERTISEMENT

Nu văd niciun alt acționar care să ia echipa în această situație, cu un fond de salarii de 400-500.000 de euro. Din păcate, nici fanii nu pot ajuta prea mult având în vedere costurile importante din cadrul clubului. 

Eu cred că se vor rezolva aceste probleme în cele din urmă, dar este un mare semn de alarmă faptul că spaniolii nu au dat de mult timp niciun semn că au de gând să vireze banii”, a spus Prunea pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Florin Prunea

Prunea nu revine în Liga 1: “Am avut câteva oferte pe masă, dar deocamdată nu vreau să accept niciuna”

După despărțirea de Dinamo din vară, Florin Prunea susține că deocamdată nu se gândește să colaboreze cu o altă echipă din Casa Pariurilor Liga 1: “Am avut câteva oferte pe masă, dar deocamdată nu vreau să accept niciuna. Îmi văd de treburile mele mai mult pe afară, cu UEFA”, a spus Prunea pentru FANATIK.

Dinamo a suferit șase înfrângeri în nouă etape disputate și este pe penultimul loc din Casa Pariurilor Liga 1, cu doar 5 puncte acumulate. Sâmbătă, de la ora 21:00, echipa lui Contra va evolua împotriva Astrei, într-un meci restanță.

ADVERTISEMENT
  • 5 înfrângeri la rând a înregistrat Dinamo
  • 52 de ani are Florin Prunea

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!