Fotbal intern

Nume noi pe lista creditorilor! Cine poate aduce falimentul

Tabelul definitiv al creditorilor în cazul CFR-ului s-a mărit cu trei nume: fostul căpitan Cadu, atacantul Gabionetta şi clubul Sporting Braga din Portugalia....
20.08.2015 | 09:07
Nume noi pe lista creditorilor Cine poate aduce falimentul

Tabelul definitiv al creditorilor în cazul CFR-ului s-a mărit cu trei nume: fostul căpitan Cadu, atacantul Gabionetta şi clubul Sporting Braga din Portugalia.

Mai mult, judecătorul sindic din dosarul de insolvenţă al FC CFR 1907 Cluj SA, societatea care deţine clubul de fotbal CFR, a dispus înscrierea în tabelul definitiv al creditorilor, în cazul unor jucători, a unor sume mai mari cu cîteva zeci de mii de lei faţă de tabelul preliminar al creditorilor.

E POSIBIL?! Lista jocurilor care NU MERG pe Windows 10

Suma pe care Cadu trebuie să o primească este estimată la 220.000 de euro, cea către Gabionetta la 105.000 de euro, iar Braga trebuind să primească 500.000 de euro. Dacă datoria iniţială a clubului era de aproximativ 1,5 milioane de euro, acum aceasta trece pragul de 2 milioane de euro.

„ZÎNA” şi „ELVIS de România”, în vizorul FISCULUI! Ce-i aşteaptă!

Un caz special este cel al atacantului Denilson Gabionetta, cărua nu i-a fost acceptată iniţial creanţa pe motiv că ar fi semnat un act prin care renunţa la orice pretenţii. Acum, judecătorul l-a introdus în tabel cu suma de bani şi a cerut verificarea actului, despre care jucătorul susţine că este fals.

INVAZIE neaşteptată în Germania! Stuttgart-ul, sub OCUPAŢIE! Localnicii sînt DISPERAŢI!

Dar cea mai grea lovitură pe care o primeşte campioana din 2008, 2010 şi 2012 este aprobarea de către judecător a unei datorii de 2,2 milioane lei pe care o are către clubul de fotbal din Braga, Portugalia. Care poate aduce falimentul! Şi retragerea din Liga 1!

CITEŞTE MAI MULT PE CLUJUST.RO!