Life

“Falsez pentru tine” debutează sâmbătă la ProTV. Cine va fi primul invitat special al show-ului

16.07.2020 | 15:10
Falsez pentru tine debutează sâmbătă la ProTV. Cine va fi primul invitat special în cadrul show-ului
ADVERTISEMENT

Falsez pentru tine, cel mai nou show de la ProTV, va debuta sâmbătă , 18 iulie, de la ora 22:45. Damian Drăghici va fi primul invitat special al emisiunii prezentate de Mihai Bobonete.

Potrivit regulamentului, artistul va trebui să analizeze cei opt concurenți aflați pe scenă, pentru a descoperi cine are voce și cine falsează, însă fără ca aceștia să cânte.

ADVERTISEMENT

Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor, cei patru consilieri ai show-ului, vor încerca să-l ajute pe Damian să afle adevărul.

Falsez pentu tine va începe sâmbătă, 18 iulie, la ProTV

Săptămâna aceasta, Damian Drăghici este invitatul care va trebui să descopere concurenții care au sau nu voce. ”Eu cred că ea chiar cântă cu vocea. Asta e ceea ce simt prin natura firii mele și a ADN-ului meu – eu care am legătură cu mama Omida și sunt niște telepatii speciale care mi se dau. Pe timpuri, eu am fost vrăjitor!”, a spus Damian Drăghici.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să facă Drăghici? În fiecare rundă, invitatul special, în această ediție fiind vorba despre Damian Drăghici, elimină concurenții despre care crede că nu au voce sau nu pot cânta, iar rezultatul, dacă a ales sau nu bine, va fi dezvăluit la final.

La final, concurentul și cântărețul celebru vor cânta împreună, acesta fiind momentul în care se va afla dacă alegerea invitatului special a fost inspirată sau nu.

Cei care vor reuși să-l păcălească vor câștiga 10.000 de lei și titlul de ”cel mai bun falsor” al ediției, iar dacă invitatul reușește să declare câștigător un concurent care chiar are voce, acesta se va bucura de o piesă produsă în studiourile HaHaHa Production.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete va prezenta mult așteptatul show și va încerca să îi încurajeze pe cei patru consilieri: Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor să-și spună părerea, astfel încât să îi ajute pe invitați să aleagă corect.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri