“U” Cluj şi-ar putea menaja vedetele cu Dinamo: “Nu e meciul sezonului!”

Tibi Demeter   
în Stiri sportive
29/11/2017, 01:10
“U” Cluj şi-ar putea menaja vedetele cu Dinamo: “Nu e meciul sezonului!”

Universitatea Cluj a început anul trecut un nou proiect de la zero, iar în acest sezon echipa se luptă pentru promovarea în eşalonul secund fotbalistic din România şi are un parcurs excelent în Cupa României. Ardelenii au trecut până acum de Voinţa Cetate (7-0), Viitorul Ulmeni (s-a retras din competiţie), Comuna Recea (5-1), Olimpia Satu Mare (2-0) şi Ştiinţa Miroslava (2-1), ultimele două formaţii evoluând în Liga 2.

“Studenţii” se află pe primul loc în Seria a 5-a din al treilea eşalon fotbalistic, iar un rezultat pozitiv în ultima etapă din tur împotriva Industriei Gâlda asigură primul loc la finalul turului.  Adrian Falub, antrenorul gazdelor,  a declarat în exclusivitate pentru FANATIK.RO că meciul cu Dinamo nu este cel mai important al sezonului şi ar putea să odihnească o parte din titulari: “Pentru noi nu este cel mai important meci al sezonului. În weekend jucăm la Gâlda, împotriva Industriei şi dacă nu pierdem încheiem turul pe locul 1. Rămâne de văzut cum se simt băieţii, iar în funcţie de asta voi decide formula de start. Pot spune însă că voi ţine cont şi de meciul din campionat în alegerea formulei de start”, a spus Falub.

Adrian Falub are sub comandă jucători cu nume

În tricoul “şepcilor roşii” evoluează în acest sezon jucători precum Octavian Goga, Valentin Lemnaru, Gabriel Giurgiu sau George Florescu, fotbalişti cu experienţă la nivel înalt,  iar aşteptările sunt mari sub Feleac: “Nu ne-am aşteptat să fie atât de greu acest sezon în Liga a-3 a. Am pierdut un singur meci şi, totuşi, Performanţa Ighiu se află la doar două puncte în spatele nostru. Pentru noi, cel mai important lucru este să promovăm în Liga a 2-a. Suntem obsedaţi de acest obiectiv şi vom face totul pentru asta.”

Antrenorul clujenilor a recunoscut că oaspeţii sunt favoriţi, însă nu exclude o posibilă surpriză în partida de miercuri: “Dinamo este favorită. Ar fi o mare surpriză să reuşim să îi batem, dar vrem să facem un meci bun şi sper că nu vom dezamăgi spectatorii din tribune“, a continuat antrenorul clujenilor. Oficialii echipei estimează că la meciul din optimile de finală vor fi aproximativ 10.000 de spectatori în tribunele celui mai mare stadion din Ardeal.

Închide ×