Familia Alexandrei Măceşanu, acuze dure la adresa Poliţiei: „Dacă îşi făcea datoria, copilul nostru era lângă noi”

Daniel Șuta   
în HotNews
05/09/2019, 18:26
Familia Alexandrei Măceşanu, acuze dure la adresa Poliţiei: „Dacă îşi făcea datoria, copilul nostru era lângă noi”
Familia Alexandrei Măceșanu aduce acuzații grave Poliției. Sursa foto: Antena 3. Colaj: Fanatik

Familia Alexandrei Măceșanu lansează noi acuzații la adresa Poliției. Mama tinerei dispărute pe 24 iulie spune că autoritățile nu și-au făcut datoria, pentru că dacă își făceau treaba fata ei era în viață. Familia Alexandrei a văzut raportul INML conform căruia ADN-ul din oasele găsite în butoi este al fetei de 15 ani.

Familia Alexandrei Măceșanu acuză Poliția de incompetență

Mama Alexandrei a oferit noi detalii despre telefoanele primite în timp ce ea și soțul ei, disperați, căutau ajutor la autorități. În timp ce fata era declarată dispărută și se afla, conform cronologiei, în casa lui Gheorghe Dincă, familia Măceșanu a fost telefonată de mai multe persoane. Unul dintre apeluri era făcut de un bărbat care îi asigura pe părinți că fata este acum la mare și va ajunge apoi în siguranță cu el în Anglia.

Bărbatul a sunat pe numărul soțului ei, ceea ce arată că telefonul Alexandrei a fost activ mult timp de vreme ce bărbatul care a sunat știa ce contacte să apeleze.

alexandra măceșanu
Părinții fetei din Dobrosloveni au văzut azi raportul INML. Sursa foto: Antena 3

Misterul telefonului primit de tatăl Alexandrei Măceșanu

„M-a anunțat o voce, pe telefonul soțului, am răspuns eu, I-am zis să vorbească dacă tot a sunat. Era o voce de bărbat, a zis foarte relaxat că ‘am plecat la mare și de acolo mergem în Anglia la munca să facem bani’. I-am zis cum să plece cu copilul meu, i-am zis că după voce e mult mai bătrân. Mi se adresa cu ‘mama soacră’. Poliția spune că și-a făcut datoria. Dar dacă își făcea datoria copilul nostru era azi lângă noi”, a declarat mama Alexandrei Măceșanu la România TV.

„Da, parcă mi-o imaginez.. Zi de zi îmi imaginez cum copilul meu vine s-o îmbrățișez. Poate e doar viziunea mea, dar.. inima mea așa îmi spune. Cu toate că după ce am citit.. vă dați seama că nu e ușor să citești un act în care să se spună că s-au găsit cutare, cutare cutare”, a spus mama tinerei din comuna Dobrosloveni la Antena 3.

Închide ×