Life

Familia concurentului de la Românii au talent care s-a sinucis acum 3 luni, mesaj emoționant: ”Este un proces chinuitor”

28.06.2020 | 18:10
Familia concurentului de la Romanii au talent care sa sinucis acum 3 luni mesaj emotionant Este un proces chinuitor
ADVERTISEMENT

Cătălin Caragea, fostul concurent al show-ului „Românii au talent” de la Pro TV, și-a pus capăt zilelor în urmă cu 3 luni fiind găsit fără suflare în locuința din Chișinău. Solistul trupei 7Klase, în vârstă de 22 de ani, a lăsat în urma sa multă durere, dar și întrebări care nu-și găsesc răspunsul.

Foarte multă lume s-a întrebat care a fost motivul care l-a determinat pe tânărul artist să-și încheie socotelile cu viața, unii spunând că suferea de depresie, însă familia acestuia este de cu totul altă părere. Mama fostului concurent de la Pro TV susține că fiul ei a avut o copilărie fericită.

ADVERTISEMENT

Femeia a transmis în mediul online un mesaj emoționant la trei luni de la gestul necugetat al lui Cătălin Caragea. Mama cântărețului a vorbit despre copilăria frumoasă pe care a avut-o fiul ei, dar și despre pasiunea pe care acesta o avea pentru muzică.

Mama lui Cătălin Caragea, mesaj emoționant la 3 luni de la moartea artistului

„Au trecut 3 luni de când nu mai ești cu noi… 3 luni cumplite de chin și suferință… Regretăm că, în perioada în care am fost nevoiți să acceptăm trecerea subită în neființă a copilului nostru, Cătălin Caragea, s-au făcut multe speculații la acest subiect.

ADVERTISEMENT

Pierderea copilului pentru un părinte este un proces chinuitor, insuportabil atât fizic, cât și moral, prin care nu dorim nimănui, dar absolut nimănui să treacă… Or voi, ziariștii, trebuie să vă documentați sursele!

Avem viziunea noastră cu privire la cele întâmplate pentru că discutam permanent cu Cătălin, în fiecare zi, însă în amintirea copilului nostru, preferăm să ne abținem de la dezvăluiri publice”, a transmis mama lui Cătălin Caragea, Aurelia Deliu, pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Aurelia Deliu, despre fiul ei: „Muzica, totul pentru el”

„Totuși, reiterăm că Cătălin a fost un copil fericit, care a crescut alături de mama și surioara lui până la vârsta de 22 de ani, când împreună am decis să-și înceapă viața independentă. 

I-am descoperit talentul încă de mic copil, iar la vârsta de 5 anișori cânta, deja cu multă ardoare pe scena «Palatului de cultură» din localitatea Malcoci. Îi plăcea foarte mult să cânte şi participa la grădiniță, apoi la şcoală la toate concursurile muzicale şi serbări.

ADVERTISEMENT

Cânta de dimineață până în seară, peste tot… și asta îl făcea fericit… De mic, deja înțelegea, că muzica este totul pentru el. 

Am fost o familie obișnuită de intelectuali (pedagogi), cu credință în Dumnezeu. Ca multe alte zeci de mii de familii din Moldova, ne confruntam, la început cu probleme financiare.

Astfel, tatăl lui Cătălin a fost nevoit, cu 20 de ani în urmă, să plece în străinătate pentru a susține familia financiar, inclusiv pentru ca copiii să se dezvolte multilateral. Şi desigur, copiii au fost crescuți şi educați mai mult de mine, adică de mamă, cu multă atenție, dragoste şi responsabilitate.

Cătălin, fiind şi primul nepoțel la bunei, era foarte iubit de ei, astfel în zilele libere şi la sărbători petreceam timpul împreună cu ei. Din păcate, la fel ca alte mii de familii, distanța și timpul ne-au înstrăinat pe mine şi soț.

Însă, am fost onești unul față de altul și ceva timp în urmă am divorțat menținând, până în prezent, o relație normală și matură.

Astfel, copiii nu au fost tare afectați de această despărțire deoarece erau obişnuiți să-și vadă tatăl rar, şi noi am continuat să locuim în 3 (eu, Cătălin şi Mădălina), la fel ca înainte, în aceeaşi casă, cu aceleaşi condiții în Chişinău.

Nu este adevărat, că Cătălin a avut o copilărie nefericită, că a fost lipsit de afecțiune, atenție sau dragoste părintească și că a fost lăsat pe seama bunicilor de mic copil – Cătălin a fost adorat de bunei, dar crescut sub supravegherea mea, a mamei, fiind una dintre cele mai dragi ființe din viața mea”, a continuat mama fostului concurent „Românii au talent” mesajul din online.

Mesajul integral poate fi citit AICI! Mai jos este un fragment dintr-o melodie scrisă de solistul Cătălin Caragea pentru iubita sa mamă, înainte să-și pună capăt zilelor.

Multumesc mult pentru urari si sustinere,oameni frumosi la suflet.Este foarte placut sa stiu, cât de multa lume l-a indragit pe Catalin,si eu,fiind,mama lui, va simt respectul fiecaruia,fata de mine si familia noastra.Azi a fost prima zi de nastere a mea, in cei 22 de ani,in care Catalin nu m-a imbratisat si nu mi-a spus cuvintele cele frumoase si dulci,cum doar el stia sa o faca,cu vocea lui fermecatoare.A fost nespus de greu si trist…Totusi, el mi-a facut cel mai frumos cadou din viata – un fragment de piesa,care l-am ascultat pentru prima data azi,…de la un prieten.A fost scris in ultimele zile din viata a lui si care din pacate,nu a reusit sa finiseze.Pentru mine,insa,este cel mai pretios cadou…Mereu a stiut sa-si ceara scuze….pentru orice..

Nai-post ni Aurelia Deliu noong Miyerkules, Mayo 20, 2020

 

ADVERTISEMENT