News

Familia Corduneanu, implicată într-un nou scandal. Doi membri ai clanului au ajuns la spital

21.02.2021 | 13:28
Familia Corduneanu implicata intrun nou scandal Doi membri ai clanului au ajuns la spital
Costel Corduneanu promisese să se lase de infracțiuni. Foto: Facebook personal
ADVERTISEMENT

Mai mulți membri ai clanului Corduneanu au fost atacați în resturantul pe care familia îl deține la Sala Sporturilor din Iași. Atacatorul ar fi fost o altă figură a lumii interlope, Viorel Oarză, împreună cu fiul lui, scrie bzi.ro.

Potrivit publicației ieșene, Oarză ar fi condus timp de mai mulți o grupare infracțională în Italia, la Torino.

ADVERTISEMENT

În urma scandalului din pizzeria deținută de către Costel Corduneanu, liderul cunoscutului  clan, doi dintre membrii acestuia au avut nevoie de spitalizare, fiind  vorba de Vasilică Corduneanu și Gheorghe Rusu.

Două clanuri rivale în Iași

Radu Irimia, avocatul lui  Viorel Oarză, a confirmat existența unui conflict, însă susține că nu știe mai multe detalii. „Am auzit că a fost un incident, dar nu știu acum ce s-a întâmplat”, a spus Irimia.

ADVERTISEMENT

Viorel Oarză și fiul său, Robert, sunt trimiși de anul trecut în  judecată. În 2020 cei doi au fost reținuți de către poliție pentru amenințare. Robert Oarză boxase într-un meci organizat la Sala Polivalentă.

Tatăl său a provocat un scandal amenințându-i pe arbitrii, despre care spunea că l-au dezavantajat pe fiul său, însă Oarză a negat acuzațiile, iar avocatul susține că acuzațiile sunt „cusute cu ață albă”.

ADVERTISEMENT

La audieri, presupusa parte vătămată a declarat că cel care l-ar fi amenințat este Viorel Oarză, asta în condițiile în care nu avea de unde să știe cum îl cheamă pe clientul meu, deoarece nu îl cunoaște. Arbitrii nu au fost din Iași. Totul a fost făcut, de fapt, pe fondul unor presiuni deoarece Robert Oarză nu trebuia să câștige acel meci de box, asta deși a demonstrat că era mai bun”, a declarat avocatul Radu Irimia.

Liderul clanului rival, Costel Corduneanu spunea, în septembrie anul trecut, că vrea ca pe viitor să facă doar afaceri legale, precizând că i-au ajuns cei șase ani de închisoare. Am 50 de ani, vreau să am grijă de copii, de nepoți. Nu mai vreau să am probleme cu legea. Eu vreau să ies din lumea asta. Am fost sportiv, am făcut lucruri frumoase. Am greșit, am plătit pentru greșelile mele. Nu mai vreau. Mi-a ajuns. Vreau să fac afaceri legale, să nu mai am treabă cu nimic”, a spus Costel Corduneanu.

ADVERTISEMENT