News

Familia criminalului din Onești, implicată în două agresiuni similare în apartamentul groazei

04.03.2021 | 23:07
Familia criminalului din Onești, implicată în două agresiuni similare în apartamentul groazei
Un profiler acuză dur Poliția. Crimele de la Onești puteau fi evitate:”Dacă voia să-i omoare, o făcea efectiv din primul minut”. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alte două agresiuni similare au avut loc în același apartament din Onești. Familia criminalulul este implicată în ambele.

Cazul sechestrării de persoane a șocat România. Doi bărbați au fost omorâți într-un apartament din orasul băcăuan, în timp ce polițiștii erau în fața blocului.

Nu este un eveniment izolat. Ulterior au ieșit la iveală fapte care demontrează că omul avea un comportament agresiv și, mai mult, alte incidente asemănătoare au avut loc chiar în casa respectivă, avându-i drept protagoniști pe membrii familiei lui Gheorghe Moroșan. Cu toate acestea și ținând cont și de amenințările anterioare ale individului, oamenii legii au considerat că nu e atât de periculos cât să acționeze cu promptitudine.

ADVERTISEMENT

Familia criminalului din Onești, implicată în două agresiuni similare în apartamentul groazei

Potrivit ObservatorNews, în același loc s-au patrecut două incidente asemănătoare. În anul 2012, soția și fiica ucigașului au sechestrat un un muncitor de la complexul chimic.

Al doilea incident s-a petrecut în anul 2016. Soția criminalului a agresat un muncitor care venise că facă curățenie în locuința pe care cei doi soți au pierdut-o.

ADVERTISEMENT

Omul și-a amintit incidentul și a precizat că și atunci tot vecinii au anunțat că e cineva în apartament: „deci vecinii au sesizat că cineva tropăie. A dat cu spray, am deschis uşa când am văzut că a pus mâna, i-am blocat mâna, a căzut spray-ul jos”.

„Ea că e apartamentul ei. A venit Poliţia. Veniţi, daţi reclamaţie la poliţie. Atât s-a întâmplat”, a povestit omul. El a mai precizat și că nu a mai fost căutat de oamenii legii după acest incident.

ADVERTISEMENT

Pe tot parcurul desfășurării faptelor, soția agresorului a fost în contact cu acesta, chiar în fața polițiștilor. Femeia a fost reținută pentru complicitate, după ce i s-a găsit în poșetă mai multe coliere de plastic, la fel ca acelea pe care agresorul le-a folosit ca să lege mâinile ostaticilor.

Avocatul familiei a explicat că femeia își susține partenerul și că nu știa pentru ce sunt respectivele coliere: „îşi susţine soţul în totalitate, dar nu s-a gândit în niciun moment că soţul va ajunge unde e ajuns. Cu privire la acele coliere ele erau achiziţionate de mai multă vreme, soţul ei motivându-i că au o defecţiune la motor. Ea a luat de bună afirmaţia”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri