Life

Familia Denisei Răducu, în impas. Ce se întâmplă cu averea regretatei maneliste

14.01.2021 | 15:48
Familia Denisei Raducu in impas Ce se intampla cu averea regretatei maneliste
Familia Denisei Răducu, în impas. Ce se întâmplă cu averea regretatei maneliste. Sursa foto: click/Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Familia regretatei Denisa Răducu se luptă de mai bine de 3 ani și jumătate prin tribunale pentru a intrat în posesia averii manelistei. Părinții cântăreței încearcă din răsputeri să primească banii de pe urma drepturilor de autor ale unor piese. 

Emilian Răducu, tatăl artistei care a murit la vârsta de numai 27 de ani, a declarat că ultima decizie a judecătorilor nu este deloc în favoarea lor. Bărbatul susține că procesul va mai dura 5-6 ani și asta pentru că există persoane care s-au folosit de munca fiicei sale fără a cere acordul.

ADVERTISEMENT

Cel arătat cu degetul în această neplăcută situație este chiar impresarul regretatei maneliste, Liviu Dovleac, care de altfel este și verișor cu Denisa Răducu. Fostul impresar ar fi obținut sume considerabile de pe urma drepturilor de autor, melodiile cântăreței fiind vândute în repetate rânduri.

Rudele manelistei Denisa Răducu, lovitură în instanță legat de averea artistei

Tatăl artistei, care a decedat în vara lui 2017, în urma cancerului, susține că nu este interesat neapărat de avere, ci despre memoria fiicei sale. Denisa Răducu a lansat de-a lungul carierei numeroase melodii, însă din păcate, drepturile de autor nu au ajuns la rudele sale.

ADVERTISEMENT

„Nimeni nu știe nimic. Ce pot să vă spun este că le-a cerut acestor persoane care s-au folosit de munca fiicei mele, niște probe, niște acte, niște dovezi.

Ei nu au nimic, nici nu se prezintă de câte ori au fost invitați să se prezinte, nu s-a prezentat nici unul dintre el și nu au nici un document, deși spun ei că și ei au drepturi, dar pe lângă faptul că, hai să zicem că au și ei dreptul, dar numai eu au drepturi?

ADVERTISEMENT

Noi de ce nu am avut, nu noi în persoană și nu vreau să fiu rău cu nimeni sau să se interpreteze că noi am vrea să beneficiem de niște sume de bani sau mai știu eu ce”, spunea tatăl Denisei Răducu în urmă cu ceva timp, într-o emisiune de la Antena Stars, informează spynews.ro.

Emilian Răducu nu se oprește aici cu acuzațiile și susține că fostul impresar al fiicei sale ar fi adunat 25.000 de euro din piesele vândute după moartea Denisei Răducu. Bărbatul susține că această sumă a fost folosită pentru achiziționarea unui autoturism pentru fiul lui Liviu Dovleac.

ADVERTISEMENT

„Nu știu nici eu când se va termina și când se va lua o decizie. Nu numai impresarul a vândut, au vândut toți care au putut. Deci toți care au putut să beneficieze și care au putut să vândă din piesele și din melodiile ei, au vândut fără niciun fel de teamă și fără nicio frică de nimeni.

Ultima dată fiica mea mi-a spus, că a luat legătura cu o persoană care a cumpărat de la Dovleac Liviu. Deci, 12 piese pe care el a primit în jur de 25.000 de euro. I-a cumpărat mașină fiului său cu banii ăia”, a adăugat tatăl regretatei maneliste, mai arată sursa citată.

Liviu Dovleac a fost acuzat imediat moartea vedetei că ar fi plecat cu banii manelistei, existând speculații potrivit cărora impresarul i-ar fi furat 80.000 de euro. Manelista a muncit din greu pentru bani, dar în urma sa a rămas numai o garsonieră în București.

Denisa Răducu a murit pe 23 iulie 2017, la numai câteva luni după ce a fost diagnosticată cu cancer în formă avansată la ficat. Tânăra de 27 de ani a încercat toate tipurile de tratament, inclusiv naturist, însă boala a învins-o. S-a stins în casa din satul natal, acolo unde a fost și înmormântată.

ADVERTISEMENT
Tags: