News

Familia din Brașov care și-a pierdut 3 fetițe, momente cumplite: ”Părinții plâng încontinuu. Bunica s-a trezit din comă și nu știe cum o cheamă”

Familia din Brașov care, în numai trei zile și-a pierdut toate cele 3 fetițe, trece prin momente cumplite.
01.06.2021 | 19:40
Familia din Brasov care sia pierdut 3 fetite momente cumplite Parintii plang incontinuu Bunica sa trezit din coma si nu stie cum o cheama
ADVERTISEMENT

În satul Ungra, aparținător al comunei cu același nume din județul Brașov, așezare cu puțin peste 1.000 de suflete, ultimele zile au reprezentat un șoc imens.

Aici locuiește familia care, în ultimele zile, și-a pierdut 3 din cei 4 copii. E vorba de cele 3 fetițe intoxicate. Mama lor a încercat să le scape de păduchi, spălându-le pe cap cu Tomoxan, un insecticid extrem de toxic, folosit la oi, împotriva râiei.

ADVERTISEMENT

Familia din Brașov care și-a pierdut 3 fetițe, momente cumplite

Fulgerător, sâmbătă și luni, cele 3 fetițe ale familiei din Ungra, de 7, 8 și 9 ani, au murit. Evenimentul a cutremurat întreaga comunitate din zonă.

Sătenilor le vine greu să înțeleagă cum s-a întâmplat această mare dramă. Primarul Silviu Șchiopu spune că localnicii au pus umăr de la umăr pentru ca fetițele să aibă parte de o înmormântare în spirit creștin.

ADVERTISEMENT

În urma dramei din weekend, familiei i-a mai rămas un copil, e vorba de un băiat de 12 ani. În aceste zile, în gospodăria lovită de tragedie momentele sunt de descris. Părinții nu se mai opresc din plâns.

Bunica, afectată și ea de intoxicație, a fost în comă în ultimele zile. După ce s-a trezit, aceasta nu mai știe cum o cheamă, spune primarul localității.

ADVERTISEMENT

”Părinții sunt în stare de joc, le este foarte greu. Plâng încontinuu, sunt distruși. Dar uite cum te poartă viața. Toată familia este în stare de șoc.

Bunica lor s-a trezit din comă, însă nu-și amintește nimic. Nu știe cine este, unde este sau o cheamă. E o suferință continuă. Să-ți pierzi dintr-o dată cei trei copii”, spune edilul Silviu Șchiopu pentru Gândul.

ADVERTISEMENT

Familia din Brașov își va îngropa fetițele joi

Peste două zile, joi, 3 iunie, în satul Ungra vor curge multe lacrimi de durere. Miercuri, trupurile micuțelor vor fi aduse în satul natal, iar peste o zi vor fi înmormântate.

Două dintre fetițe vor fi aduse de la morga Spitalului Brașov, acolo unde au fost transportate după ce au murit. Fetița de 8 ani care, sâmbătă, a fost preluată de un echipaj medical a murit luni în spitalul din Târgu Mureș.

Din spusele primarului, familia lovită de cumplita tragedie era cunoscută în sat ca ”o familie necăjită, dar muncitoare și curată”.

Tatăl fetițelor lucra cu ziua prin localitate și încerca să le ofere din puținul câștigat un trai decent: ”Nu le-a lipsit mâncare, haine. Făceau totul pentru ele. Încerca să le îmbrace cât de bine poate și să nu se ducă flămânde la școală. Erau mândria lor”, spune edilul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: