Life

Familia Dolănescu, măcinată de un nou scandal. Ce spune Ionuț, după ce Dragoș a decis să vândă moștenirea

Nou scandal în familia Dolănescu. Ionuț își atacă fratele după ce acesta a anunțat că își vinde vila de la Sinaia.
21.06.2021 | 16:49
Familia Dolanescu macinata de un nou scandal Ce spune Ionut dupa ce Dragos a decis sa vanda mostenirea
Familia Dolănescu, măcinată de un nou scandal. Ce spune Ionuț, după ce Dragoș a decis să vândă moștenirea. Sursa foto: spynews.ro.
ADVERTISEMENT

Ionuț Dolănescu a reacționat dur după ce a aflat că fratele său, Dragoș, își vine vila primită moștenire. “Caracterul lui este nul”, a tunat fiul regretatului cântăreț.

Dragoș Dolănescu a decis să scoată la vânzare conacul din Sinaia, pentru care cere 500.000 de euro. Acesta este stabilit în Costa Rica și nu dorește să se întoarcă în România.

ADVERTISEMENT

Familia Dolănescu, măcinată de un nou scandal

Ani de zile, Ionuț și Dragoș s-au judecat pentru averea lăsată de regretatul Ion Dolănescu. Ambii frați și-ar fi dorit casa de la Sinaia, dar în final aceasta i-a revenit lui Dragoș Dolănescu. Cum acesta este stabilit în Costa Rica, fiind unul dintre cei mai cunoscuți politicieni a decis să-și vândă moștenirea. A fost fixat și prețul. 500.000 de euro.

“Războiul dintre noi s-a încheiat. Averea s-a împărțit în mod egal și legal. Asta nu schimbă cu nimic relațiile între noi. Caracterul lui vizavi de mine, cel pe care l-a târât prin tribunale mai bine de opt ani de zile, caracterul lui este nul pentru mine.

ADVERTISEMENT

Nu sunt supărat pe nimeni, nu am nimic de împărțit cu nimeni. Ar trebui ca Dragoș să aibă mai mult respect față de mine, care sunt fratele mai mare. Am și plătit o sumă usturătoare de 100.000 de euro.

Eu mi-am plătit dreptul de a sta în casa părinților”, a spus cântărețul, potrivit Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Se pare că au apărut și primii cumpărători, iar unii au fost de-a dreptul impresionați când au văzut conacul cu 15 camere.

De ce vinde Dragoș Dolănescu vila de la Sinaia

Dragoș Dolănescu a explicat faptul că vrea să vândă moștenirea primită pentru a putea cumpăra mai multe imobile în Costa Rica, acolo unde locuiește. Fiul cântărețului a mai spus că locuiește cu chirie și își dorește să achiziționeze câte un apartament pentru fiecare copil pe care îl are.

ADVERTISEMENT

Dragoș Dolănescu trăiește de foarte multă vreme în Costa Rica. În 2018 a fost ales deputat din partea Partidului Republican Social Creștin. De altfel el este și președintele acestui partid.

Scandalul dintre cei doi frați a început în anul 2009, atunci când a murit regretatul cântăreț Ion Dolănescu. Mai bine de 8 ani, Ionuț și Dragoș s-au judecat pentru averea lăsată de acesta.

În tot acest timp, relația dintre frați s-a deteriorat ajungând să nu-și mai vorbească.  În final, cântărețul a primit vila din Caimatei, iar fratele său pe cea de la Sinaia. Cei doi frați au mai avut de împărțit încă două case, terenuri, dar și drepturile de autor (care i-au revenit lui Ionuț).

ADVERTISEMENT