Cele mai citite

Suarez, SFĂTUIT de familie să plece de la Liverpool!

Vedeta "cormoranilor" Luis Suarez este pe picior de plecare din Premier League. Englezii de la "Telegraph" scriu că familia fotbalistului l-a sfătuit pe acesta să plece de la Liverpool la Real...
Autor: Marian Popovici | 24.06.2014 | 11:15
Suarez, SFĂTUIT de familie să plece de la Liverpool!

Vedeta “cormoranilor” Luis Suarez este pe picior de plecare din Premier League. Englezii de la “Telegraph” scriu că familia fotbalistului l-a sfătuit pe acesta să plece de la Liverpool la Real Madrid sau Barcelona.

Socrul lui Suarez, Gustavo Balbi a declarat în presa engleză: “Nu are nimic de demonstrat în Anglia. Cea mai bună soluţie e să plece în Spania. Ar fi bine să fie mai aproape de noi în Spania, dar nu contează cu ce echipă semnează. S-ar descurca foarte bine aici. E cea mai bună soluţie şi nu cred că ar pleca la altă echipă de Premier League din respect pentru Liverpool şi pentru suporteri”, a declarat socrul lui Suarez care locuieşte în Barcelona.

Barcelona şi-a manifestat interesul pentru Suarez şi spaniolii scriu că e gata să plătească 85 de milioane de euro pentru transferul atacantului.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!