Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Familia Iordănescu este alături de selecționer la EURO 2024: „Cu toţii avem cel puţin o cruce la gât sau o metanie la mână”

Familia Iordănescu este alături de selecționer la EURO 2024. România va debuta la turneul final împotriva Ucrainei, luni, 17 iunie, de la ora 16:00.
15.06.2024 | 17:06
Familia Iordanescu este alaturi de selectioner la EURO 2024 Cu totii avem cel putin o cruce la gat sau o metanie la mana
Familia Iordănescu este alături de selecționer la EURO 2024: „Cu toţii avem cel puţin o cruce la gât sau o metanie la mână”
ADVERTISEMENT

România se pregătește de debutul la EURO 2024. „Tricolorii” vor juca primul meci de la turneul final împotriva Ucrainei, luni, 17 iunie, de la ora 16:00. Familia Iordănescu va fi și ea prezentă la Munchen pentru a fi alături de selecționer.

Familia Iordănescu este alături de selecționer la EURO 2024!

Edi Iordănescu se află la cea mai mare provocare a carierei sale de antrenor. Selecționerul trebuie să treacă cu naționala României de grupe la EURO 2024, dar lucrul ăsta se anunță foarte dificil.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, Iordănescu Jr vrea să-i depășească reușita tatălui său de la ultimul mandat pe banca naționalei. Anghel Iordănescu a reușit și el să califice România la EURO 2016, doar că „tricolorii” aveau să părăsească competiția încă din faza grupelor.

În 2016, România obținuse un punct după două meciuri, dar avea șanse mari să treacă de grupe. O victorie cu Albania le-ar fi asigurat „tricolorilor” prezența în „optimile de finală”, doar că echipa națională a pierdut surprinzător meciul decisiv.

ADVERTISEMENT

Înainte de meciul cu Ucraina, meci care se anunță unul destul de dificil, familia Iordănescu a plecat la Munchen pentru a fi alături de Edi Iordănescu înaintea celui mai mare test din cariera sa de antrenor.

„Mergem cu emoţii, dar cu încredere că totul o să fie bine. (n.r.: Mai multe emoţii acum decât în 2016?) Sunt ceva mai multe emoţii, pentru că am crescut, m-am maturizat, mi-am dat seama cam ce presupune un turneu final. Lucrurile s-au şi intensificat pe partea asta emoţională. 

ADVERTISEMENT

Acum 8 ani de zile, am plecat noi, fraţii, cu mama. Iar acum, practic, lucrurile s-au dublat, pentru că fiecare a venit cu partenerul şi fiecare cu unul, doi, trei copii”, a spus Maria Iordănescu, sora selecționerului României.

„Cu toţii avem cel puţin o cruce la gât sau o metanie la mână”

„Am vorbit foarte puţin cu Edi, pentru că este foarte focusat pe ceea ce are de făcut. (n.r: Ce i-aţi transmis înainte să plece în Germania?) Să meargă cu Dumnezeu înainte. (n.r.: Are o iconiţă care-i poartă noroc tot timpul?)

ADVERTISEMENT

Cu siguranţă are şi el ceva cu specific religios. Cu toţii avem cel puţin o cruce la gât sau o metanie la mână sau, dacă nu, o iconiţă sau o cruciuliţă

Sunt sigură că vor da tot ce au mai bun şi, dacă trecem sau nu, asta depinde doar de Dumnezeu”, a mai spus Maria Iordănescu.

Andrei Iordănescu, fratele selecționerul, a dezvăluit că Edi a vorbit mai mult cu tatăl său în ultima perioadă: „Sunt emoţiile mai mari decât cele pe care le-am avut în 2016, cu tata, este fratele nostru, îl simțit foarte aproape de noi, ne transmite starea lui. (n.r. Ai luat tricouri pentru naţională şi pentru cei mici?) 

Cu siguranţă! Am luat şi pentru fetiţe. Toată familia o să fim în tricourile naţionalei.(n.r. Ce i-aţi transmis lui Edi Iordănescu înainte de plecarea în Germania?) Să-i ajute Dumnezeu să ieşim din grupe aşa cum merităm.

Dacă merităm şi mai mult de atât şi aşa e voia lui Dumnezeu, ne-am bucura să facem o surpriză pentru România.(n.r. Are o iconiţă specială la el?) Sunt convins că are. Mereu poartă la el o iconiţă, o cruce, are și la gât.

Şi noi, toată familia, purtăm o cruce la gât. (n.r. despre Edi Iordănescu) Este concentrat, dar are timp şi de noi. I-am transmis toate gândurile noastre bune, ne rugăm pentru el în fiecare zi.

Tot timpul vorbeşte şi cu familia lui, vorbeşte şi cu noi, dar în mod special cu tata”, a spus Andrei Iordănescu, fratele selecționerului.

ADVERTISEMENT
250.00 este cota BETANO ca România să câștige EURO 2024
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro...
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro pe lună pentru a trăi: „Prețurile nu sunt foarte diferite în România”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte...
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar....
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Viața la bloc. Nu aruncați așa ceva la ghenă. Amenzile sunt mari
Viața la bloc. Nu aruncați așa ceva la ghenă. Amenzile sunt mari
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul