Sport

Familia lui Cristiano Ronaldo își arată recunoștința față de fanii lui Liverpool! „Mult dincolo de fotbal”

Familia lui Cristiano Ronaldo le-a mulțumit fanilor lui Liverpool pentru sprijinul arătat în meciul cu Manchester United, după ce unul din cei doi gemeni decedat la naștere.
20.04.2022 | 23:45
Familia lui Cristiano Ronaldo isi arata recunostinta fata de fanii lui Liverpool Mult dincolo de fotbal
Fanii lui Liverpool îl omagiază pe fiul decedat al lui Cristiano Ronaldo. Sursa foto: EPA/PETER POWELL
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost absent din meciul de marți de pe Anfield. Cu toate acestea, după golul marcat de Luis Diaz, jocul s-a oprit în minutul 7 pentru un moment: fanii lui Liverpool s-au ridicat în picioare cântând „You’ll Never Walk Alone” și aplaudând în semn de omagiu pentru fiul decedat la naștere al portughezului.

Familia lui Cristiano Ronaldo, recunoscătoare pentru gestul făcut de fanii lui Liverpool

Membrii familiei lui Cristiano Ronaldo le-au mulțumit pe rețelele de socializare fanilor lui Liverpool pentru sprijinul acordat la începutul primei reprize din confruntarea cu Manchester United.

ADVERTISEMENT

Elma, sora lui Cristiano Ronaldo, și-a arătat recunoștința după meci, punând la povestea sa pe Instagram imagini cu gestul suporterilor și cu mesajul „Vă mulțumesc, Liverpool, pentru aceasta! Nu vom uita niciodată ceea ce ai făcut astăzi”.

Cealaltă soră a portughezului, Katia, a postat la rândul ei pe Instagram un videoclip, timp de 24 de ore, cu momentul suporterilor cântând „You’ll Never Walk Alone”. Ea a adăugat: „Mult dincolo de fotbal”.

ADVERTISEMENT

Atât cele două surori, cât și mama lor, Dolores Aveiro, au arătat că-și pun credința în Dumnezeu pentru a le ajuta să depășească pierderea tragică prin care trece Cristiano Ronaldo în aceste zile, împreună cu partenera sa, Georgina Rodriguez.

Mama lui Ronaldo a citat un verset din Biblie, scriind pe contul ei personal de Instagram: „Încrede-te în Domnul din toată inima ta și nu te sprijini pe propria ta înțelegere. Recunoaște-L în toate căile tale și El îți va îndrepta cărările”.

ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp aduce omagiu fiului decedat al lui Cristiano Ronaldo

Derby-ul de pe Anfield nu a avut un deznodământ fericit pentru echipa lui Ralf Rangnick. Victoria cu 4-0 a lui Liverpool i-a propulsat pe „cormorani” pe primul loc în clasamentul din Premier League, dar doar pentru o zi, pentru că Manchester și-a recăpătat fotoliul de lider după victoria de miercuri cu Brighton.

După fluierul de final, Jurgen Klopp a adus omagiu pentru situația tragică prin care trece familia lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Potrivit Daily Star, antrenorul „cormoranilor” a declarat: „Cu toţii suntem alături de Cristiano. Toate gândurile noastre bune merg spre el şi familia lui. Nici nu-mi pot imagina prin ce trece”.

De asemenea, Klopp a descris aplauzele fanilor lui Liverpool din minutul 7 ca fiind apogeul partidei: „Momentul meu al meciului a fost în minutul 7, când întregul stadion a dat dovadă de clasă pură. Atât de multe lucruri sunt mult mai importante în viață decât fotbalul”.

Portarul lui Liverpool, Alisson, a vorbit și el după meci despre gestul lăudabil făcut de suporteri. „Acest gest frumos din partea fanilor noștri arată că, în aceste momente, rivalitatea trebuie lăsată deoparte”, a declarat Alisson, potrivit Globo.

Apoi a adăugat: „Regret profund ceea ce s-a întâmplat cu familia lui Cristiano Ronaldo și știu că durerea pe care o simt el, soția sa și toți cei dragi din jurul său este foarte mare. Orice gest de afecțiune, ca acesta, ajută în acest moment. Din adâncul inimii mele, îi doresc multă liniște sufletească lui și întregii sale familii”.

ADVERTISEMENT