Life
notix pixel id

Familia lui Culiță Sterp, gest superb pentru copilul pe care “l-a adoptat”. Ce a făcut pentru băiatul de 13 ani

Familia lui Culiță Sterp a pregătit o surpriză frumoasă pentru băiatul pe care „l-au adoptat”. Beni a ajuns alături de rudele cântărețului de muzică de petrecere în urmă cu câțiva ani.
12.11.2021 | 09:05
Familia lui Culiță Sterp, gest superb pentru copilul pe care
Culiță Sterp și familia, surpriză mare pentru copilul „adoptat”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Copilul în vârstă de 13 ani, care provine dintr-o familie sărmană cu alți 7 frați, a avut parte de un gest superb din partea familiei fostului concurent de la Survivor România.

Băiatul a fost luat sub aripa protectoare a celor din familia Sterp de Geta, una dintre surorile lui Culiță, care recent i-a pregătit o surpriză uriașă.

De ziua sa de naștere Beni a primit de la cei care l-au adoptat o mică petrecere surpriză, un telefon de ultimă generație și foarte multă voie bună.

ADVERTISEMENT

Geta Sterp și familia, surpriză mare pentru copilul „adoptat”

Băiatul s-a bucurat din plin de această zi specială din viața lui, mulțumindu-le celor care l-au luat în grija lor de atâta vreme, în special Getei, pe care o vede ca o soră mai mare.

„Vreau să îți mulțumesc, ai fost cea mai drăguță”, este replica pe care Beni i-a adresat-o Getei, una dintre surorile lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Copilul și-a găsit liniștea alături de familia din Hațeg, care mărturisește că a primit toată afecțiunea din lume de la rudele artistului de muzică de petrecere Culiță Sterp.

„Dragul meu”, este unul dintre apelativele pe care Beni le primește de la doamna Geta, lucru de care acasă nu avea parte de niciun fel.

ADVERTISEMENT

Geta Sterp, adevărul despre copilul „adoptat” în urmă cu 2 ani

„El a fost acum vreo doi ani aproximativ la noi, când am avut nevoie să stea câteva zile cu câțiva berbeci. După o săptămână l-am dus înapoi la el acasă, în oraș.

El nu provine dintr-o familie cu condiții. Stătea doar cu mama lui și cei șapte frați. Între timp, noi ne-am mai întâlnit în oraș și mă tot întreba când mai vine la noi.

ADVERTISEMENT

Nu a mai fost până anul ăsta, înainte de Paște. Beni tot venea la mine la magazin și îmi zicea că vrea să ne ajute. Mi-a venit ideea să vină Beni și să stea cu oile. 

 A fost foarte fericit. La ora la care ne-am dat întâlnire a și venit. Mergea în fiecare ci zu oile, doar să se uite de ele”, a povestit Geta Sterp într-un vlog de pe Youtube.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri