Life

Familia lui Gabi Luncă, distrusă de durere înainte de înmormântare: „Mă ustură ochii de plâns”

05.04.2021 | 16:07
Familia lui Gabi Lunca distrusa de durere inainte de inmormantare Ma ustura ochii de plans
ADVERTISEMENT

Gabi Luncă s-a stins din viață în seara de vineri, 2 aprilie 2021, după ce a dus o luptă cu viața din cauza infectării cu virusul SARS – CoV – 2, iar familia este distrusă de durere, fiind alături de marea solistă în aceste momente. 

Mâine are loc înmormântarea, care se poate desfășura creștinește, din moment ce ultimul test Covid a ieșit negativ. Trupul neînsuflețit al regretatei artiste va fi depus astăzi la Romexpo, la sala Bisericii Renovatio, începând cu ora 17:00. Apropiații cânntăreței se află alături de ea pentru a-i aduce un ultim omagiu vocii de aur a muzicii lăutărești.

ADVERTISEMENT

Artista a fost internată aproape trei săptămâni la spital, până ce organismul ei a cedat în fața virusului nemilos. Plămânii îi erau aproape complet afectați înainte de a trece în neființă.

Familia lui Gabi Luncă, distrusă de durere înainte de înmormântare: „Mă ustură ochii de plâns”

În decurs de o săptămână, românii și-au luat „adio” de la trei mari voci ale muzicii lăutărești: Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă. Cea din urmă a murit vineri seară după tre săptămâni de suferință, iar marți, 6 aprilie, va avea loc înmormântarea.

ADVERTISEMENT

Astăzi, de la ora 17:00, cei care au iubit-o îi pot aduce un ultim omagiu la sala Bisericii Renovatio la Romexpo. Rudele ei sunt alături de ea în aceste clipe, distruse de durere după ce au primit vestea tragică.

„Ne luăm cu toții Adio! De la mama mea! Nu am crezut nici o clipă că o să o pierdem așa. Am tot sperat până în ultimul moment că va veni acasă, pe picioare, sănătoasă. Suntem doar familia împrejurul ei și frații noștri în credință și pastorii, pentru un ultim omagiu” a declarat Rebeca Onoriu pentru click.ro. 

ADVERTISEMENT

Înmormântarea artistei va avea loc marți, de la ora 12, la cimitirul Dămăroaia, acolo unde a vrut artista înainte să moară. Soțul ei, Ion Onoriu, decedat în 1998, va fi deshumat și mutat din cimitirul Străulești în Dămăroaia, în cadrul aceleiași ceremonii cu regretata solistă.

„I-am luat mamei cavoul din cimitirul Dămăroaia, acolo unde și-a dorit ea foarte mult să fie înmormântată. Mă bucur că lângă cavou vom avea o băncuță, unde voi sta și îi voi citi mamei mele toate mesajele de condoleanțe venite pentru ea! Îmi înmormântez ambii părinți. Va avea porumbei și covor roșu”, a mai spus Rebeca Onoriu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Emanuel Onoriu, fiul cântăreței, este și el devastat de moaetea mamei lui și a mărturisit că pânge încontinuu de câteva zile.

„Nu mai știu ce să mai spun. Trăiesc așa, o mulțime de sentimente, o furtună cu sentimente, amintiri, emoții, trăiri (…) E foarte greu, plâng de câteva zile, am răgușit, mă ustură ochii de plâns, bocesc”, a declarat Emanuel Onoriu, în cadrul unui live pe Facebook.

ADVERTISEMENT