News

Familia lui Mario Iorgulescu, comunicat de ULTIMA ORĂ! Gino Iorgulescu cere discreţie

09.09.2019 | 15:00
Familia lui Mario Iorgulescu comunicat de ULTIMA ORA Gino Iorgulescu cere discretie
Familia iorgulescu dorește discreție. Sursa foto: cancan.ro

Familia lui Mario Iorgulescu cere discreție într-un comunicat remis presei astăzi. Gabriela și Gino Iorgulescu a cerut respect în primul rând din partea cadrelor medicale ale Spitalului Elias, unde este internat Mario, sugerând astfel să nu ofere detalii despre starea sa de sănătate presei.

Familia Iorgulescu, rugăminte către presă

Astăzi, managerul Spitalului Elias a oferit câteva informații despre starea lui Mario, înainte ca părinții acestuia să facă apelul către unitatea medicală și către presă. Părinții lui Mario au transmis în comunicatul de presă că ei personal vor informa jurnaliștii în legătură cu starea băiatului, pe măsură ce vor apărea date relevante.

Familia Iorgulescu roagă presa să nu mai insiste cu solicitări către personalul medical de la Elias și să aibă încredere că vor primi toate informațiile relevante pentru opinia publică. În rândurile transmise azi, Gino și Gabriela au mulțumit medicilor de la Elias care s-au purtat cu devotament și au fost extrem de responsabili.

familia iorgulescu mario iorgulescu
Mario Iorgulescu s-a ales cu dosar penal în urma accidentului de pe 8 septembrie. Sursa foto: evz.ro

Mulțumiri pentru personalul medical de la Elias

„Conducerea şi personalul medical al spitalului Universitar de Urgenţă Elias au dovedit în aceste zile şi ore dramatice, în care timpul este crucial, o imensă responsabilitate şi un devotament cu adevărat extraordinar. Momentele grele prin care trece familia noastră, situaţia dramatică a fiului nostru ne determină, însă, să rugăm reprezentanţii mass-media, care vor să afle informaţii referitoare la starea lui de sănătate, să nu mai insiste cu apeluri către personalul medical”, transmit părinții lui Iorgulescu.

„Este o rugăminte a noastră, a familiei, şi către conducerea spitalului de a păstra discreţia în aceste ore atât de grele pentru noi toţi. Când vom avea date elocvente privind starea de sănătate a fiului nostru, noi, cei din familie, le vom comunica presei. Cu recunoştinţă, Gabriela şi Gino Iorgulescu”, mai scrie în comunicatul familiei șefului LPF.