Life

Familia lui Meghan Markle trece prin momente dificile. Sora actriței, anunț îngrijorător despre tatăl lor

07.03.2021 | 13:35
Familia lui Meghan Markle trece prin momente dificile Sora actritei anunt ingrijorator despre tatal lor
ADVERTISEMENT

Familia lui Megha Markle trece prin momente dificile, după cum a anunțat sora actriței, Samantha, care a făcut anunțul cu câteva ore înainte de premiera interviului Ducelui și Ducesei de Sussex cu Oprah Winfrey. 

Aceasta se teme scă sănătatea lui Thomas Markle ar putea avea de suferit după ce va vedea interviul care va avea premiera în această seară în Statele Unite ale Americii, la postul TV CBS. Se crede că Meghan Markle va vorbi despre relația cu tatăl ei înstrăinat în vârstă de 76 de ani și momentele petrecute la Palatul Buckingham și Kensington.

ADVERTISEMENT

În plus, Samantha Markle a precizat că esste șocată de faptul că interviul se va difuza, în timp ce Prințul Philip (99 de ani) se află în continuare pe patul de spital, după ce a suferit o intervenție pe cord.

Familia lui Meghan Markle trece prin momente dificile

Meghan Markle și Prințul Harry au fost invitați de celebra jurnalistă americană Oprah Winfrey să acorde un interviu despre plecarea din Familia Regală și alte aspecte din viața lor, despre care le-a fost interzis să vorbească cât timp se aflau sub acoperișul Palatului Buckhingham, informează Daily Star.

ADVERTISEMENT

Sora Ducesei, Samantha (56 de ani), este îngrijorată pentru sănătatea tatălui lor în vârstă de 76 de ani, care vrea să vizioneze discuția fiicei lui și a Ducelui de Sussex. Samantha Markle este de părere că acest interviu ar putea avea un impact negativ asupra stării de sănătate a lui Thomas Markle.

„Sunt îngrijorată că toate acestea ar putea afecta sănătatea tatălui meu și este îngrozitor faptul că acest lucru (n.r. interviul) are loc în timp de Prințul Philip se află în spital”, a declarat aceasta pentru The Sunday Mirror.

ADVERTISEMENT
Meghan Markle și tatăl ei, Thomas Markle
Meghan Markle și tatăl ei, Thomas Markle. Sursa foto: Daily Star

Ce relație are Meghan Markle cu familia ei

Samantha Markle a declarat că momentul acestui interviu este unul total nepotrivit și că sora ei nu se gândește deloc la consecințe. Aceasta a vorbit și despre relația pe care Meghan o are cu familia ei.

„Este stresant ca cineva să aducă asemenea drame și ofense asupra familiei într-un moment în care el este atât de fragil. Tatăl meu ar putea muri în orice moment, dar asta nu pare să conteze pentru Meghan. Tot ce pare să conteze pentru ea este să meargă înainte”, a mai spus Samantha Markle.

ADVERTISEMENT

Sora lui Meghan Markle o acuză pe actriță că tratează Familia Regală în același mod în care și-a tratat propria familie, pe care „a rănit-o profund”, din moment de Thomas Markle i-ar fi oferit totul fiicei sale.

Thomas Markle a ocupat mult timp un post de conducere la Hollywood și ar fi cheltuit mii de dolari ca Meghan Markle să beneficieze de cea mai bună educație, urmând cursurile unei școli private, mergând apoi la Universitate. Se crede că de doi nu au mai vorbit deloc de când a avut loc nunta cu Prințul Harry.

În prezent, fosta actriță din serialul „Suits” locuiește acum în Montecito, California alături de Prințul Harry, la un de când și-au anunțat plecarea din Familia Regală. Thomas Markle locuiește la apriximativ 390 de km (240 de mile) distanță în Rosarito, Mexic.

ADVERTISEMENT