Fotbal intern

DRAMĂ în familia lui Meme Stoica: “Sînt DISTRUŞI!”

Meme Stoica a ajuns în închisoare, iar familia lui trăieşte o adevărată dramă. Meme, la rîndul lui, este stresat, mai ales din cauza părinţilor şi a fiicei sale. ...
08.03.2014 | 14:12
DRAMA in familia lui Meme Stoica Sint DISTRUSI

Meme Stoica a ajuns în închisoare, iar familia lui trăieşte o adevărată dramă. Meme, la rîndul lui, este stresat, mai ales din cauza părinţilor şi a fiicei sale. 

FANATIK.RO a aflat că părinţii lui Mihai, ambii trecuţi de 65 de ani, au probleme grave de sănătate. Tatăl managerului din Ghencea a suferit un atac de panică în momentul în care şi-a văzut fiul încătuşat şi a ajuns de urgenţă la spital! “Părinţii lui Mihai sînt distruşi.  Tatăl lui Meme suferă mult. Chiar a ajuns la spital. La fel de greu suportă acest mare necaz şi mama lui. Doamna Stoica a suferit în trecut două intervenţii chirurgicale, în urma cărora i s-au implantat două bypass-uri. Medicii i-au recomandat să se ferească de situaţii de stres şi cîteva ore de odihnă pe zi”, ne-a mărturisit sursa FANATIK.RO. 

Le-a cerut părinţilor să nu vină la puşcărie!

Conştient că familia sa va suporta cu greu perioada de detenţie, Meme le-a cerut apropiaţilor săi să nu îi lase pe părinţi să vină să îl viziteze la puşcărie. “Meme a lăsat vorbă să nu vină la el, la puşcărie, sub nici o formă, părinţii săi. Din cauza problemelor de sănătate ale acestora, el a hotărât că este mai bine să îi scutească pe aceştia de mari neplăceri”, ne-a spus un apropiat al managerului stelist.

Fata lui Meme plînge tot timpul 

La fel de dărîmată de vestea încarcerării este şi Teodora Stoica, 19 ani! Cancan.ro a dezvăluit că aceasta plînge continuu de cînd tatăl său a fost arestat, iar din acest motiv nici măcar mama sa nu poate să o liniştească! Surprinzător, cel care a reuşit să o mai însenineze pe Teodora este fostul ei iubit, Mihai Turcu, fiul fostului acţionar de la Dinamo, Vasile Turcu.  “Ştiu că băiatul meu a discutat la telefon cu fata lui Mihai Stoica. Era normal să facă acest lucru, deoarece vă daţi şi voi seama că Teodora trece prin clipe grele. Nu e uşor ca la 19 ani să te trezeşti că ai unul dintre părinţi în puşcărie”, a comentat Vasile Turcu faptul că fiul său a consolat-o pe Teodora Stoica. Totodată, FANATIK.RO a aflat că Mihai Stoica i-a cerut fiicei sale să evite, cel puţin o perioadă, ieşirile nocturne, deoarece paparazzii o vor urmări în permanenţă.

“L-a trecut pe Reghe pe lista de vizite”

Mihai Stoica nu are de gînd să uite de poziţia pe care o are în Ghencea, aceea de manager general, chiar dacă este în detenţie. El i-a spus lui Laurenţiu Reghecampf, înainte să ajungă la Rahova, că îl va trece personal pe lista vizitatorilor. Mai mult, Meme l-a rugat şi pe Ionuţ Luţu să se mai ocupe din cînd în cînd de treburile familiei sale în perioada în care el se află la închisoare.