Foştii colaboratori ai lui Schumacher, atac la familia pilotului: “Nu este corect”

Sorin Dumitrescu   
in Sporturi
21/03/2018, 15:10
Foştii colaboratori ai lui Schumacher, atac la familia pilotului: “Nu este corect” GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Au trecut mai mult de patru ani de când fostul campion mondial de Formula 1, germanul Michael Schumacher, a fost victima unui stupid accident suferit pe o pârtie de schi dintr-o staţiune franceză, iar urmările au fost teribile pentru viaţa întregii sale familii.

Schumacher a suferit un puternic traumatism cranian, care i-a provocat serioase leziuni pe creier şi din acea zi de decembrie 2013 el nu şi-a mai revenit niciodată, fiind ţinut în viaţă numai datorită aparatelor. Iniţial a fost ţinut în comă indusă, după care a fost transferat la locuinţa familiei, în Elveţia, în apropierea lacului Geneva, unde este supravegheat oră de oră de o echipă de specialişti.

Starea lui Schumacher a rămas neschimbată

Familia sa, formată din soţia Corrina, băiatul Mick şi fata Gina-Maria nu şi-a pierdut speranţa într-o revenire miraculoasă, dar continuă să rămână extrem de închisă faţă de întrebările numeroşilor fani ai fostului campion mondial de Formula 1, refuzând să ofere orice amănut.

Această atitudine a fost criticată în presa germană de către foşti colaboratori şi apropiaţi ai pilotului, care consideră că familia nu procedează firesc, bătându-şi astfel joc de semtimentele fanilor, care continuă să trimită numerose mesaje de încurajare, apreciate de managerual familiei, Sabine Kehm, dar fără a avea vreo informaţie la zi despre starea de sănătate a lui Schumacher.

Închide ×