Sport

Familia lui Michael Schumacher a publicat ultimul interviu al fostului pilot de Formula 1. Video

21.11.2018 | 16:35
Familia lui Michael Schumacher a publicat ultimul interviu al fostului pilot de Formula 1 Video
24.01.2006 Mugello, Italy, Michael Schumacher a acordat ultimul interviu pe 30 octombrie 2013
ADVERTISEMENT

Au trecut 5 ani de la teribilul accident de schi suferit de Michael Schumacher în Munții Alpi. Familia fostului pilot de Formula 1 a decis să publice ultimul interviu al lui Schumacher, acordat cu doar câteva săptămâni înainte de accident. Materialul VIDEO a fost postat pe site-ul oficial al fostului campion mondial.

Interviul a fost acordat pe 30 octombrie 2013, iar Schumacher a răspuns la 9 întrebări care i-au fost adresate de fani. Acesta a rememorat cel mai emoționant moment al carierei sale, a vorbit despre adversarul căruia i-a purtat cel mai mare respect, dar și despre cum obișnuia să se antreneze pentru cursele din Formula 1 făcând… karting.

ADVERTISEMENT

Michael Schumacher a acordat ultimul interviu pe 30 octombrie 2013

“Cel mai emoționant moment a fost atunci când am câștigat cu Ferrari, la Suzuka, în 2000. După 21 de ani fără victorie pentru Ferrari și 4 ani fără ca eu să câștig, am reușit o victorie senzațională și am câștigat un campionat superb. Mika Hakkinen este adversarul pe care l-am respectat cel mai mult, am avut niște dueluri extrem de interesante cu el, iar în afara curselor era un tip foarte echilibrat” a declarat Michael Schumacher în interviul acordat cu doar câteva săptămâni înainte de accidentul din Alpi.

“Știm toți că Michael este un luptător. Îți mulțumesc din inimă pentru mesaj și pentru cadoul care ne va ajuta să trecem mai ușor peste aceste momente grele. Este plăcut să primești atâtea gânduri bune, înseamnă foarte mult pentru familia noastră”, a transmis Corinna Schumacher, soția lui Michael, la un an de la accident.

ADVERTISEMENT

Michael Schumacher este continuare în comă și primește tratament în locuința sa din Elveția. Familia lui Michael a emis un comunicat în urmă cu aproximativ o lună, însă, spre dezamăgirea fanilor, nu s-a precizat nimic despre starea de sănătate a acestuia.

  • 7 titluri mondiale și 91 de victorii are Michael Schumacher în Formula 1 în întreaga sa carieră
ADVERTISEMENT