News

Familia lui Mihai Constantinescu se pregătește să își ia adio de la el! Unde va fi înmormântat

15.05.2019 | 13:43
Familia lui Mihai Constantinescu se pregateste sa isi ia adio de la el Unde va fi inmormantat

Familia celebrului Mihai Constantinescu se pregătește să își ia adio de la el. Interpretul, în vârstă de 73 de ani, a suferit trei stopuri cardio-respiratorii. Acum, artistul se află în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce în dimineața zilei de luni, 13 mai, în jurul orei 5:00, a început calvarul pentru el și familia lui.

Familia lui Mihai Constantinescu se pregătește să își ia adio de la el!

Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire, astfel că oamenii dragi lui se pregătesc și pentru ce este mai rău. Cancan.ro, scrie că încă de la finalul anului precedent, celebrul cântăreț și-a prevăzut sfârșitul, acela fiind momentul în care a început să-și pregătească locul de veci, la Cimitirul Ghencea. Un apropiat a povestit pentru sursa menționată că familia s-a împăcat cu gândul, iar felul în care arată acum, ”o mână de oase și piele”, îi face mai tare pe cei apropiați să se gândească la pregătirile pentru nefericita zi.

Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a povestit un apropiat. De altfel, dezvăluirile nu se opresc aici. Omul povestește și că, pe lângă operația de extirpare a unui rinichi, intervenție chirurgicală pe care a făcut-o în secret, artistul a făcut și nunta cu Simona Secrier, tot în mare taină.

Familia lui Mihai Constantinescu se pregătește să își ia adio de la el! Unde va fi înmormântat
Mihai Constantinescu alături de soția sa, Simona Secrier

La finalul anului trecut, artistul a făcut nuntă, în mare taină, cu Simona Secrier

„Este căsătorit cu Simona Secrier, au făcut nunta în secret. În ultimul an, femeia a renunțat la muncă și a preferat să stea lângă soțul ei. L-a vegheat tot timpul. De altfel, ea va moșteni apartamentul pe care l-au achiziționat cu ajutorul unui credit. Asta este toată averea cântărețului. Nu are nimic altceva pe numele său”, a povestit apropiatul interpretului.

Tags: