Life

Familia lui Nelu Ploieșteanu, acuzații grave. Ce spune soția regretatului artist despre spitalul unde a fost internat

14.04.2021 | 15:01
Familia lui Nelu Ploiesteanu acuzatii grave Ce spune sotia regretatului artist despre spitalul unde a fost internat
Familia lui Nelu Ploieșteanu, acuzații grave. Ce spune soția regretatului artist despre spitalul unde a fost internat. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Familia lui Nelu Ploieșteanu face acuzații grave după moartea regretatului cântăreț de muzică de petrecere. Rudele solistului arătă cu degetul spre spitalul unde a fost internat și spre cadrele medicale care au avut grijă de acesta.

Elena, soția regretatului artist, susține că asistentele medicale i-au cerut bani pentru medicamente. În plus, femeia a declarat că îngrijitoarele de la spital au țipat la solist, pe care l-au lăsat să stea fără tratament mai bine de 12 ore pentru că era închisă farmacia.

ADVERTISEMENT

Cât despre faptul că Nelu Ploieșteanu a refuzat prima oară internarea, soția artistului a declarat că medicii ar fi trebuit să-l țină în spital dacă au văzut că analizele acestuia nu sunt deloc bune. Din păcate, starea vedetei s-a înrăutățit în mai puțin de 48 de ore.

Rudele lui Nelu Ploieșteanu, noi învinuiri. Spre cine arată cu degetul soția artistului

„Soțul meu a cântat până pe 8 martie la Slănic, eu eram cu el acolo. Marți a făcut puțină febră, i-am dat ce m-am priceput eu. Apoi am mers la spital cu el. I s-au făcut investigații, i-au dat azitromicină. Am venit acasă, așa e, el a refuzat spitalizarea. A fost ceva mai binișor.

ADVERTISEMENT

Vineri i s-a făcut rău și sâmbătă l-am dus eu la spital. În 36 de ore situația s-a înrăutățit. Doctorii au fost de acord ca el să meargă acasă. Dânșii, dacă au văzut că analizele erau proaste, puteau să-i dea ceva mai tare. 

O infirmieră țipa la el: «Nu ai primit pachet de dimineață? Nu mai bei ceai de acasă! Că mi-a zis doamna doctor să-ți dau ceai de mentă!». De fiecare dată am dat bani la infirmiere. Toate țipau la el.

ADVERTISEMENT

L-am văzut cu oxigenul la gură, cum se apleca să-și ia ceaiul, că era deranjat la stomac, a și început infirmiera să țipe la el. Am văzut pe camera de la telefon. Șefa secției i-a spus fetei mele că un pacient poate să stea 12 ore fără tratament.

Farmacia e închisă sâmbăta și duminica. Erau multe medicamente pe care trebuiau să i le facă și nu i le-au făcut. Nu i-au pus branulă! Era deshidratat! L-am dus pe picioare și l-am scos mort! Apoi l-au mutat la ATI și i-au luat telefonul!

ADVERTISEMENT

El a făcut atacuri de panică, stop cardiorespirator, el nu a murit de Covid! A fost lăsat ca un câine acolo, era o singură asistentă care doar îi regla oxigenul! De ce l-au umilit în halul ăsta? De ce și-au bătut joc de el?”, a spus Elena, soția lui Nelu Ploieșteanu, într-o emisiune TV, notează spynews.ro.

Femeia nu se oprește aici cu acuzațiile mărturisind că regretatul lăutar nu a fost schimbat deloc de haine în cele trei săptămâni în care a stat în spital. În plus, Elena Ploieșteanu este supărată și pentru că artistul a ajuns într-un sac, nu îmbrăcat în haine frumoase și elegante, așa cum a dat ordin OMS.

În aceeași notă, fiica regretatului cântăreț de muzică de petrecere, Aneta Gavrilă, declară că vrea să dea în judecată conducerea spitalului. Reprezentanții instituției nu au făcut nicio declarație pe marginea subiectului și refuză să dezvăluie informații din fișa vedetei.

ADVERTISEMENT