News

Familia lui Răzvan Ciobanu a ajuns la morgă, dar nu pot ridica trupul. Ce se întâmplă la Constanța

30.04.2019 | 09:52
Care este motivl pentru care familia nu-i poate ridica trupul de la morga din Constanța lui Răzvan Ciobanu?

Familia lui Răzvan Ciobanu a ajuns la morga din Constanța unde se aaflă trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu. De ce aceștia nu-l pot ridica? Necropsia a fost înfăpturită astăzi cu o întârziere, Medicul legist a ajuns la Morga Cimitirului Central a sosit cu întârziere, motiv pentru care familia a avut de așteptat cauzele decesului.

De ce familia lui Răzvan Ciobanu nu-i poate ridica trupul de la morgă?

Familia și un prieten bun al lui Răzvan Cobanu s-au aflat astăzi la Morga Cimitirului Central din Constanța pentru a ridica trupul neînsuflețit al creatorului de modă. Medicul legist a ajuns cu întârziere la instituție pentru a efectua necropsia.

Specialiștii urmează să stabilească dacă Răzvan Ciobanu era sub influența alcoolului sau a unor substanțe interzise. „ Necropsia efectuată de medicii legiști va stabili dacă șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, au transmis, luni, polițiștii constănțeni.

Familia a ajuns la morgă pentru a-i ridica trupul lui Răzvan Ciobanu.
Familia a ajuns la morgă pentru a-i ridica trupul lui Răzvan Ciobanu

Anchetatorii, măsurători la fața locului accidentului

Anchetatorii au efectuat măsurători la fața locului accidentului violent în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața. Trupul neînsuflețit al creatorului de modă a fost descoperit de un localnic, puțin după ora 7, care a anunțat de urgență autoritățile. Din păcate, specialiștii nu au mai ptutu face nimic, astfel că i-au anunțat decesul.

„Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust” se arată într-un comunicat al Poliției Române.