Familia lui Reyes vrea să-l dea în judecată pe Cañizares, care a spus că fostul mijlocaș al Spaniei nu merita să fie omagiat

Andrei Șchiopu   
în Fotbal international
29/09/2019, 16:33
Familia lui Reyes vrea să-l dea în judecată pe Cañizares, care a spus că fostul mijlocaș al Spaniei nu merita să fie omagiat
Santiago Canizares ar putea fi dat în judecata de familia lui Reyes. Sursă foto: sportswallah.com

Familia lui Jose Antonio Reyes a fost profund deranjată de afirmațiile făcute de Santiago Cañizares, fostul portar al Valenciei și coleg cu regretatul Reyes în naționala Spaniei. Cañizares a postat pe Twitter un mesaj în care explica de ce Jose Antonio Reyes nu trebuie omagiat. Fostul portar de legendă al Spaniei îl blama pe fostul său coleg din cauza vitezei excesive pe care a avut-o în momentul accidentului rutier.

Familia lui Reyes vrea să îl dea în judecată pe Cañizares

Familia lui Reyes nu a acceptat mesajul transmis de Cañizares, nici măcar după ce acesta a revenit și a explicat ce a vrut să scrie de fapt. „Sunt foarte supărat pe Cañizares, când vine raportul final al Gardei Civile, cred că îl pot da în judecată”, a declarat Jesus Reyes, fratele fotbalistului decedat.În cazul în care se va dovedi că nu viteza mare a fost cea care l-a ucis, fratele lui Reyes este hotărât să-l dea în judecată pe Santiago Cañizares.

În urma primelor investigații făcute, în raportul morții lui Jose Antonio Reyes, a reieșit faptul că a avut o viteză de peste 200 km/h în momentul impactului. În urma accidentului, Reyes împreună cu vărul său Jonathan și-au pierdut viața.

Jose Antonio Reyes, condus pe ultimul drum. Sursă foto: edition.cnn.com
Jose Antonio Reyes, condus pe ultimul drum. Sursă foto: edition.cnn.com

Cañizares nu consideră că Reyes trebuia omagiat

Santiago Cañizares nu a fost de părere că fostul său coleg din naționala Spaniei ar trebui să fie omagiat: „Reyes nu merită să fie tratat ca un erou! Dar asta nu înseamnă că nu regret ce s-a întâmplat sau că nu mă rog pentru sufletele celor decedaţi în respectivul accident. Bineînţeles că merită omagiată cariera lui. Am citit o mulţime de comentarii care mă criticau, însă le respect şi pe acelea”

„Voiam doar să le cer oamenilor să fie mai conştienţi de greşelile pe care le fac şi cred că părerea mea este perfect compatibilă cu durerea prezentă în jurul acestui eveniment”, a mai spus Cañizares.

  • 35 de ani avea Jose Antonio Reyes în momentul decesului
Închide ×