Sport

Familia lui Willian, fostul jucător de la Chelsea, a fost amenințată cu acte de violență! Cum a reacționat brazilianul

Familia fostului jucător a lui Chelsea, Willian, a primit amenințări cu acte de violență după înfrângerea lui Corinthians de către echipa boliviană Always Ready, în cadrul Copa Libertadores.
24.04.2022 | 16:29
Familia lui Willian fostul jucator de la Chelsea a fost amenintata cu acte de violenta Cum a reactionat brazilianul
Familia lui Willian a primit amenințări fizice. Sursa foto: EPA/Rui Vieira
ADVERTISEMENT

Echipa braziliană Corinthians a fost învinsă de clubul bolivian Always Ready într-un meci din faza grupelor din cadrul Cupei Libertadores, la începutul acestei luni.

Familia lui Willian, amenințată de ultrași

Din cauza înfrângerii cu 0-2 de către bolivieni, mai mulți jucători de la Corinthians, printre care și Willian, au primit amenințări, iar poliția a început să investigheze cazul.

ADVERTISEMENT

Familia brazilianului s-a simțit de asemenea în pericol, motiv pentru care se gândește să părăsească din nou țara.

Teama în rândul membrilor familiei lui Willian a crescut atât de mult încât fiicele jucătorului se tem să meargă la școală, în timp ce soția lui nu părăsește locuința dacă nu are un motiv serios s-o facă, potrivit ESPN.

ADVERTISEMENT

În pofida amenințărilor, Willian continuă să se antreneze cu Corinthians, dar se deplasează acolo însoțit fiind de un agent de securitate.

Sursa citată precizează că Willian își dorește să rămână la actualul club de fotbal, după ce a plecat de la Arsenal în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, dacă familia sa continuă să se simtă în nesiguranță, este probabil ca atacantul să părăsească Brazilia la vară.

Ce trofee a câștigat Willian cu Chelsea

Willian a petrecut o perioadă de șapte ani pe Stamford Bridge, între 2013 – 2020. În acest timp, brazilianul s-a bucurat de numeroase trofee:

ADVERTISEMENT
  • 2 x Jucătorul Anului (sezonul 2015/2016, respectiv 2017/2018)
  • 2 x Premier League (2015 și 2017)
  • 1 x Europa League (2019)
  • 1 x Cupa Angliei (2018)
  • 1 x Cupa Ligii Angliei (2015)

De asemenea, în poziția de atacant, Willian a înscris 63 de goluri și a dat 62 de pase decisive în cele 339 de apariții în tricoul lui Chelsea.

După ce a mai petrecut un sezon la Arsenal, brazilianul s-a întors la clubul la care și-a început cariera profesionistă în 2006.

Actualul sezon din Serie A brazilian a început în urmă cu mai puțin de două săptămâni, iar Corinthians a câștigat ambele meciuri de campionat disputate până acum, după acea dezamăgire cu echipa boliviană.

 

 

 

ADVERTISEMENT