Familia Luizei Melencu cere daune morale în cazul crimelor de la Caracal! Câți bani vor rudele fetei dispărute

Daniel Scripcaru   
în News
07/08/2019, 14:44
Familia Luizei Melencu cere daune morale în cazul crimelor de la Caracal! Câți bani vor rudele fetei dispărute GALERIE FOTO
Familia Luizei Melencu cere daune morale

Familia Luizei Melencu cere daune morale! Anchetatorii au găsit recent un sac cu rămășițe umane despre care criminalul Gheorghe Dincă a spus că ar aparține fetei date dispărută în luna aprilie. Criminalul a spus însă că acolo este ”fata din luna mai”.

Familia Luizei Melencu cere daune morale

Familia Melencu, fata de 18 ani presupus a fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, se pare că a solicitat daune morale! Surse din cadrul anchetei, citate de Mediafax, susțin că familia tinerei a solicitat daune morale în valoare de 300 de mii de euro!

Sursele respective au precizat, pentru MEDIAFAX, că familia Luizei Melencu a depus în acest sens o cerere la DIICOT, în dosarul ce vizează ancheta privind crimele din Caracal. Procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele.

Familia Luizei Melencu cere daune morale
Familia Luizei Melencu cere daune morale

Gheorghe Dincă i-a condus pe anchetatori la noi probe

Suspectul susţine că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu. Probele respective au fost trimise de procurorii DIICOT la București, la Institutul de Medicină Legală, unde urmează să se efectueze o expertiză antropologică.

Anchetatorii DIICOT au descins din nou, miercuri, la casa ororilor din Caracal, unde au găsit probe noi. Se pare că anchetatorii au găsit urme de sânge pe o saltea, dar și alte oase care par a fi de natură umană. Toate probele au fost trimise la București pentru expertiză medicală și antropologică.

Mama Luizei Melenu a făcut un apel disperat către autoritățile române care se ocupă de cazul fiicei sale: ”Vreau să fac un anunț” a spus ea, într-o intervenție telefonică de luni dimineața, la România Tv. ”Vreau să fiu și eu contactată, să știm și noi ce se întâmplă. Rog autoritățile să ne dea și nouă informații, să știm ce facem.  Când a venit domnul procuror Vasilescu, vinerea trecută, ne-a arătat bijuteriile.

În acele bijuterii nu s-a găsit nimic care să fie ale fiicei mele. Din momentul acela nimeni nu ne-a mai contactat. Tot ce știm, știm de la televiziune. Ieri, s-a găsit un rucsac, fiica mea avea un rucsac la data dispariției. Nu ne-au arătat nimic. Chiar rog autoritățile să ne contacteze și pe noi”, a declarat mama Luizei Melencu la România TV. Se pare că aceasta a fost chemată la audieri de procurorii DIICOT.

Închide ×