News

Familia Mazăre se reunește în libertate. După Radu este eliberat condiționat și fratele său, Alex

Familia Mazăre se reunește după mulți ani în libertate. După ce Radu a fost eliberat condiționat, fratele său, Alex, scapă și el de închisoare.
20.06.2024 | 18:22
Familia Mazare se reuneste in libertate Dupa Radu este eliberat conditionat si fratele sau Alex
Familia Mazăre se reunește în libertate. Sursa foto: Pixabay/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bucurie fără margini în familia Mazăre. La numai o lună după ce judecătorii Tribunalului Ilfov au admis cererea de eliberare condiționată a lui Radu Mazăre, fratele său, Alex, scapă la rândul său de pușcărie.

Familia Mazăre se reunește în libertate

Fostul senator Alexandru Mazăre, fratele fostului primar al Constanței Radu Mazăre, scapă de închisoare, după ce, joi, Judecătoria Medgidia a admis propunerea de eliberare condiţionată din Penitenciarul Poarta Albă.

ADVERTISEMENT

În mai 2022, Alexandru Mazăre a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii în formă continuată.

Doi ani mai târziu, judecătorii din Medgidia au decis eliberarea condiționată a lui Alexandru Mazăre, însă hotărârea nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

ADVERTISEMENT

“Admite propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Poarta Albă privind pe condamnatul M. A..

Dispune liberarea condiţionată a condamnatului M. A., …., deţinut în Penitenciarul Constanţa Poarta Albă, din executarea pedepsei aplicate prin sent.pen.nr. 398/2018 a Tribunalului Bucureşti Secţia I penală, mandat nr.124/2022, dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză. (…)

ADVERTISEMENT

Cu drept la contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 20.06.2024″, se arată în soluţia pe scurt dispusă de Judecătoria Medgidia.

Astfel, dacă decizia judecătorilor nu va fi atacată, Alexandru Mazăre va fi eliberat din Penitenciarul Poarta Albă la numai o lună după ce fratele său, Radu, a ieșit din Penitenciarul Jilava.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că până să fie eliberat, fostul primar al Constanței Radu Mazăre executa o pedeapsă de nouă ani de închisoare, primită în anul 2019, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi plaje din Constanţa şi Mamaia.

De asemenea, fostul edil mai avea o condamnare definitivă, în celebrul dosar “Polaris”, de cinci ani închisoare pentru luare de mită şi conflict de interese. Această pedeapsă a fost contopită cu cea din dosarul retrocedărilor, însă din cei nouă ani primiți, Radu Mazăre a executat doar cinci.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”