Life

Familia numeroasă a lui Horia Brenciu. Câți copii are artistul. Unul dintre ei este adoptat

Horia Brenciu are o familie numeroasă. Artistul și soția lui, Alice, au împreună patru copii, dintre care unul este adoptat.
10.10.2022 | 17:27
Ce spune Horia Brenciu despre familia sa numeroasă. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

La cei 50 de ani, Horia Brenciu este un artist, tată și soț împlinit. Îndrăgitul cântăreț formează un cuplu cu Alice Dumitrescu de 11 ani, iar din 2014 sunt căsătoriți. În tot acest timp, cei doi au reușit să fie părinții a patru copii.

Horia Brenciu, tată a patru copii, dintre care unul adoptat. Ce spune solistul despre aceștia

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au trei fete și un băiat, acesta din urmă, pe nume Toma, fiind adoptat încă de când era bebeluș.

ADVERTISEMENT

Referitor la fetițe, două îi aparțin lui Alice, din căsătoria anterioară, iar cea de-a treia este copilul biologic al lui Horia Brenciu și Alice Dumitrescu.

În pofida diferențelor, solistul a spus dintotdeauna că are patru copii și că-i iubește pe toți în egală măsură. De altfel, mereu și-a dorit să aibă o familie numeroasă.

ADVERTISEMENT

” (…)Cred că viitorul este deschis oricăror întâmplări. Oricând un copil, fată sau băiat, ar fi binevenit în familia mea.

Mi-am dorit mulți moștenitori, să mă bucur de ei și chiar să fac ori excursii, ori să mă întâlnesc la Paște sau Crăciun, să mă bucur de sărbători împreună cu ei.

ADVERTISEMENT

Gândește-te că dacă ai sta singur sau chiar cu cineva într-o casă poate că lucrurile s-au duce, timpul s-ar scurge mai greu.

În momentul de față abia aștept să o îmbrățișez pe soția mea pentru că nu avem timp altfel. E o chestie interesantă”, a spus Horia Brenciu, într-unul dintre interviurile sale, potrivit revista Viva!

ADVERTISEMENT

Cum l-a adoptat Horia Brenciu pe Toma

Mulți s-au întrebat ce l-a determinat pe Horia Brenciu să adopte un copil. Totul s-a întâmplat după ce solistul a auzit printre apropiați că o tânără vrea să avorteze. A luat legătura cu aceasta și a convins-o să-l păstreze pe cel mic, deoarece i-l va crește el și soția sa.

De curând, Horia Brenciu a schimbat prefixul. Faimosul cântăreț a împlinit 50 de ani la finalul lunii august.

ADVERTISEMENT