Life

Familia numeroasă din care provine Culiță Sterp. Câți frați are, de fapt, mama Geta: „Mi-e foarte drag când ne întâlnim”

Culiță Sterp provine dintr-o familie numeroasă, dar mama Geta are chiar mai mulți frați. Sora artistului a făcut dezvăluiri.
20.11.2022 | 16:49
Familia numeroasa din care provine Culita Sterp Cati frati are de fapt mama Geta Mie foarte drag cand ne intalnim
Mama Geta provine dintr-o familie numeroasă. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este cunoscut faptul că familia Sterp este una unită. Culiță, Ileana, Geta și Iancu au fost crescuți de mama Geta în așa fel încât să se susțină și să se iubească mereu, iar acest lucru nu este de mirare ținând cont că și ea are, la rândul său, mai mulți frați.

Câți frați are doamna Geta. Mama lui Culiță provine dintr-o familie numeroasă

Odată cu copii săi și mama Geta a devenit cunoscută. Femeia care i-a dat viață lui Culiță Sterp și care îl susține pe acesta necondiționat a devenit rapid îndrăgită în mediul online și și-a creat o adevărată comunitate.

ADVERTISEMENT

Geta Sterp nu a dus o viață ușoară. Soțul a părăsit-o, iar ea s-a ocupat singură de creșterea celor patru copii: Culiță, Geta, Ileana și Iancu, pe care i-a crescut astfel încât să fie mereu uniți și să aibă grijă unul de celălalt, atitudine ce poate fi observată și acum.

După ce artistul a condus sub influența alcoolului și a produs un accident rutier, fratele său a publicat pe social media un mesaj în care îi ia public apărarea.

ADVERTISEMENT

Toată această educație nu este întâmplătoare, căci, la rândul său, mama Geta provine dintr-o familie numeroasă. Ileana Sterp a publicat recent un videoclip pe YouTube în care a cuprins și câteva imagini din sânul familiei.

Sora lui Culiță Sterp „și-a luat” urmăritorii la un eveniment la care au participat și rudele mamei sale, prilej cu care a dezvăluit câți frați are aceasta de fapt.

ADVERTISEMENT

„Aici mama râdea cu fratele ei și cu cumnatul ei. Iar aici, la masă, la fel, sunt frați de-ai mamei, cumnate, cumnați. Familia e foarte mare, mama are încă 11 frați, sunt 12 cu tot cu ea.

Mi-e foarte drag când ne întâlnim cu toții”, a spus Ileana Sterp în mediul online.

În trecut, ea mai publicat imagini cu una dintre surorile mamei Geta, iar cei care le-au văzut au fost uimiți de asemănarea dintre cele două, scrie WoWbiz.ro. 

ADVERTISEMENT