Sport

Familia regală, dezlănțuită după calificarea Angliei în sferturi la EURO 2020 în fața rivalei Germania. Foto

Familia regală a Marii Britanii a sărbătorit în stil mare victoria naționalei contra Germaniei în optimile de finală ale Campionatului European
30.06.2021 | 17:49
Familia regală, dezlănțuită după calificarea Angliei în sferturi la EURO 2020 în fața rivalei Germania. Foto
ADVERTISEMENT

Naționala Angliei a triumfat în fața Germaniei la un turneu final după 55 de ani, de la Mondialul din 1966, când Albionul se impunea în finală împotriva nemților, iar presa engleză a fost în delir.

FANATIK a fost prezentă la meciul istoric de pe Wembley, de unde v-a prezentat cele mai importante momente ale duelului-șoc din optimile de finală ale Campionatului European câștigat de englezi cu scorul de 2-0.

ADVERTISEMENT

Familia regală, show total la oficială la meciul dintre Anglia și Germania

Prințul William, Kate Middleton și fiul lor, prințul George, au făcut senzație pe Wembley la meciul dintre Anglia și Germania de la EURO 2020, iar reacțiile lor au făcut înconjurul planetei.

Familia regală a Angliei, dezlănțuită la meciul de pe Wembley cu Germania. Sursă foto: The Sun
Familia regală a Angliei, dezlănțuită la meciul de pe Wembley cu Germania. Sursă foto: The Sun.

Pentru 90 de minute, familia regală a Angliei a uitat de etichetă și protocol și s-a comportat ca un al doisprezecelea jucător al băieților lui Gareth Southgate, care acum pare că au cale liberă spre finala acestui turneu final.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru suporterii englezi, care la finalul partidei au invadat terenul de bucurie, nu vor putea fi prezenți la Roma la meciul cu Ucraina chiar dacă au bilete. Astfel, chiar dacă sunt vaccinați sau au un test negativ, din cauza restricțiilor din Italia cu privire la Regatul Unit, orice cetățean englez trebuie să stea în carantină cinci zile, adică o zi după meciul cu Ucraina. Așadar, nici familia regală nu va putea să își susțină favoriții la meciul din sferturi cu Ucraina.

Prințul William e și președintele Asociației de Fotbal Engleze

Prințul William a fost în formă maximă la cel de-al patrulea meci al Angliei pe Wembley la acest turneu final și a explodat la cele două goluri marcate de Raheem Sterling și Harry Kane. Puțini știu însă că prințul Harry nu este doar un fan al fotbalului, ci este și președintele Asociației de Fotbal Engleze.

ADVERTISEMENT

Micuțul George, succesorul la tron, a fost și el pregătit pentru un astfel de meci și a purtat o cravată cu însemnele FA (Football Association). Kate Middleton s-a exteriorizat și ea pe tot parcursul partidei și a purtat o jachetă roșie de la Zara peste un top alb.

Prințul Harry și fiul său, George, succesorul la tronul Angliei. Sursă foto: The Sun
Prințul Harry și fiul său, George, succesorul la tronul Angliei. Sursă foto: The Sun.

Familia regală a fost însoțită la meci de David Beckham și fiul său, Romeo, dar și de Ed Sheeran și soția sa Cherry. „Gașca” familiei regală a fost completată de cântăreața Ellie Goulding.

ADVERTISEMENT
Prințul William, Kate Middleton și prințul George, alături de David și Romeo Beckham, Ed Sheeran și soția sa Cherry. Sursă foto: The Sun
Prințul William, Kate Middleton și prințul George, alături de David și Romeo Beckham, Ed Sheeran și soția sa Cherry. Sursă foto: The Sun.

„God Save The Queen” din loja familiei regale

FANATIK a surprins live de pe Wembley cum a sunat imnul Angliei din pieptul a 45.000 de englezi. Anglia își dorește cu orice preț să joace finala, mai ales că aceasta se va disputa la Londra în templul fotbalului englezesc, stadionul Wembley.

Momentul a fost tratat cu maximă importanță și în loja familiei regale, care a tratat foarte sobru acest moment, iar micul prinț George a cântat și el cu mare patos.

Momentul intonării imnului Angliei văzut din loja familiei regale. Sursă foto: The Sun
Momentul intonării imnului Angliei văzut din loja familiei regale. Sursă foto: The Sun.

Prințul William s-a întors de urgență de la vizită de lucru în Scoția pentru a asista la meciul dintre Anglia și Germania, în timp ce pentru Kate Middleton este pentru prima oară când este văzută la meci de fotbal masculin. William asistă aproape în fiecare an la meciurile din finala Cupei Angliei. Cel mai încntat a părut micul George, care a fost foarte interesat de meci și a dialogat cu tatăl său pe tot parcursul partidei.

  • 55 de ani au trecut de la ultima victorie a Angliei în fața Germaniei la un turneu final
  • 11 iulie e data la care va avea loc finala EURO 2020 pe stadionul Wembley
ADVERTISEMENT