Life

Familia regală se mărește. Anunțul lui Louis și Marie Ducruet i-a luat pe toți prin surprindere. ”Pe cale să devin frate mai mare”

Louis și Marie Ducruet sunt pregătiți să devină părinți pentru a doua oară. Modul inedit în care cei doi au dat vestea cea mare tuturor.
19.06.2024 | 15:25
Familia regala se mareste Anuntul lui Louis si Marie Ducruet ia luat pe toti prin surprindere Pe cale sa devin frate mai mare
Louis și Marie Ducruet sunt pregătiți să devină părinți pentru a doua oară. Sursa foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

Motiv de bucurie pentru Prințul Albert de Monaco. Acesta a aflat că va avea un nou nepot, iar cei care i-a dat vestea cea mare au fost nimeni alții decât Louis și Marie Ducruet.

Louis și Marie Ducruet vor deveni părinți pentru a doua oară

Familia Princiară monegască are toate motivele să fie în culmea fericirii. Principesa Stéphanie, sora Prințului Albert de Monaco a aflat, recent, că va deveni bunică.

ADVERTISEMENT

Cei care i-au dat marea veste au fost fiului ei, Louis și soția lui, Marie Ducruet. Nu este pentru prima dată când cei doi devin părinți, însă, emoțiile sunt la fel de mari.

Cuplul a arătat că nu duce lipsă de originalitate și au comunicat vestea într-un mod inedit. Prima care a oferit indiciul a fost fiica lor, Victoire. Aceasta a purtat un tricou pe care era inscripționat mesajul ”Soră mai mare”, iar fraza nu a mai lăsat loc de interpretări.

ADVERTISEMENT

Victoire este prima fetiță a cuplului Louis și Marie Ducruet. Aceasta a venit pe lume în primăvara anului trecut, iar acum, se pregătește să-l primească cu brațele deschise pe fratele ei.

Louis și Marie Ducruet nu duc lipsă nici de umor, așa că din imaginea cu pricina nu a lipsit nici patrupedul familiei. Pancake este deja celebru în online, așa că a trebui să fie și el prezent în momentul în care se comunică vestea.

ADVERTISEMENT

Louis Ducruet și soția lui sunt împreună de 11 ani

Spre deosebire de micuța Victoire, încântarea lui nu se putea citi și pe chipul blănosului. Mesajul de pe gulerul lui nu a fost deloc unul ales întâmplător. ”O, nu, nu din nou!”, spune totul în cazul patrupedului. Pancake a fost cel care a dat și vestea venirii lui Victoire pe lume. Atunci, acesta le-a transmis tuturor că este ”pe cale să devin frate mai mare”.

Louis și Marie Ducruet sunt discreți, în ciuda statutului pe care îl au. Cei doi vorbesc foarte rar despre viața lor privată, însă, există câteva surse care au dat totul din casă, inclusiv detalii despre relația lor.

ADVERTISEMENT

Se pare că Louis formează un cuplu cu soția lui de mai bine de un deceniu. Cei doi s-au cunoscut într-un club din Cannes, dar nu acela a fost momentul în care s-au îndrăgostit. Marie Ducruet a avut nevoie de mai multe ocazii pentru a-și da seama că Louis este sufletul ei pereche.

În iulie 2019, cei doi și-au unit destinele în Monaco, asta după ce Marie a fost cerută de soție în Vietnam. Locația nu a fost deloc una întâmplătoare, căci acolo își are originea familia lui Marie.

ADVERTISEMENT
Tags: