Sport

Familia Schumacher, o avere cheltuită pentru tratamentul lui Michael!

04.08.2018 | 18:00
Familia Schumacher o avere cheltuita pentru tratamentul lui Michael

Familia Schumacher, o avere cheltuită pentru tratamentul lui Michael!  Soția fostului pilot este cea care se ocupă de partea financiară și până acum a cheltuit câteva zeci de milioane. Jurnaliştii de la irishmirror.ie au strâns toate detaliile care au apărut din momentul accidentului și până în prezent și au calculat tot ceea ce presupunea cea mai bună îngrijire pentru Michael Schumacher. 20 de milioane de lire sterline sunt banii pe care ziariștii spun că familia fostului campion mondial i-a dat până acum.

De altfel, rămâne un mister tot ceea ce se întâmplă și mai ales care este starea de sănătatea a lui Schumacher, în condiţiile în care familia lui a păstrat o discreție ieșită din comun în privinţa progreselor pe care le face. Ziariștii spun însă că până în acest moment un singur lucru este cât se poate de cert. Dacă medicina îl poate salva pe fostul pilot, atunci cu siguranţă că acest lucru se va întâmpla pentru că nu îi lipsește absolut nimic. Soția lui, Corinna, face eforturi uriașe pentru ca Michael să se bucure, clipă de clipă, de cele mai bune metode de recuperare.

Familia Schumacher, o avere cheltuită pentru tratamentul lui Michael!

Ziariștii spun că la calculul pe care l-au făcut s-a luat în calcul totul, inclusiv costurile uriaşe suportate de familie pentru tratamentul preferenţial. Astfel, deși la un moment dat, Michael trebuia să fie dus în Statele Unite ale Americii, lângă Texas, pentru o îngrijire de specialitate, familia pilotului a luat decizia în cele din urmă ca Schumi să se bucure de acel tratament, acasă, la reşedinţa din Elveţia. În ciuda secretului ținut, interesul rămâne unul ridicat din partea fanilor. Un doctor renumit a vorbit deschis despre ce se întâmplă în această perioadă cu Michael Schumacher

Din punct de vedere medical, Michael Schumacher nu mai este demult în comă. Coma durează câteva zile sau câteva săptămâni. Recuperarea după comă trebuie să fie într-un timp relativ scurt. Creierul își poate reveni chiar și după un an sau mai mult, dar evoluția este foarte lentă, iar prețul este o imensă muncă pentru reabilitare. În alte cazuri grave, iar cel al domnului Schumacher este unul grav, creierul este atât de afectat încât recuperarea intelectuală este puțin probabilă. Timpul este împotriva noastră“, a declarat Steven Laureys, unul dintre cei mai bine cotati specialiști în descifrarea stării comatoase, într-un interviu pentru portalul sudinfo.be.

Familia Schumacher, o avere cheltuită pentru tratamentul lui Michael!

Corinna Schumacher este cea care deţine un control total în ceea ce priveşte viaţa fostului campion mondial de Formula 1. Practic, nimic nu mişcă în casa familiei Schumacher fără ştirea şi fără aprobarea soţiei celui care are în palmares şapte titluri mondiale. Două cu Benetton şi cinci cu Ferrari, record absolut în acest sport. Cel care a dezvăluit rolul cheie al Corinnei Schumacher este fsotul pilot Luca Badoer, care a activat în cadrul scuderiei Ferrari. Badoer însă a rezistat la absolut toate asalturile mass-media, unele deosebit de tentante din punct de vedere financiar şi a decis să respecte dorinţa soţiei lui Michael, de a nu dezvălui absolut nimic legat de starea sănătăţii acestuia.

Michael Schumacher a suferit în urmă cu aproape cinci ani de zile un sever traumatism cranian după ce s-a accidentat grav în timp ce schia în staţiunea Meribel. Fostul pilot a stat în comă circa 6 luni, iar apoi s-a aflat într-o stare “vegetativă” şi recuperarea lui a continuat cu paşi mici.

29 decembrie 2013 este ziua în care a avut loc accidentul lui Michael Schumacher