Sporturi

Familia Simonei Halep va construi un hotel în locul cafenelei din centrul Constanței. Motivele deciziei

07.08.2019 | 17:35
Familia Simonei Halep va construi un hotel in locul cafenelei din centrul Constantei Motivele deciziei

Familia Simonei Halep vrea să schimbe destinația clădirii în care s-a aflat cafeneaua de pe bulevardul Mircea cel Bătrân din centrul Constanței. SH Cafe nu a avut succes și a fost închisă de către tatăl și fratele jucătoarei, cei care au administrat societatea care se ocupa de local. Mai mult, aceștia au obținut luni, 5 august, un certificat de urbanism în vederea construirii unui hotel în regim 25+P+4E, anunță Replica Online.

Hotelul Simonei Halep va fi construit într-o zonă „blestemată”

Certificatul a fost obținut prin compania SH Resort SRL, care probabil va fi și numele hotelului. Documentul are o valabilitate de doi ani, timp în care familia româncei ar trebui să aibă timp să ridice noua construcție.

Interesant este că zona pare a fi una deloc propice pentru afaceri, în ciuda apropierii de centrul orașului Constanța. Rând pe rând, pe locul fostei cafenele a Simonei Halep a fost o firmă, apoi un restaurant, o altă cafenea, iar toate au dat faliment.

Familia Simonei Halep vrea să construiască un hotel în locul cafenelei din centrul Constanței
Câți bani a câștigat Simona Halep în carieră și ce a făcut cu banii câștigați în carieră *foto: hepta.ro

Câți bani a câștigat Simona Halep din tenis și ce a făcut cu ei

Simona Halep a câștigat până acum din tenis peste 33 de milioane de dolari, câștiguri care o clasează pe locul cinci all-time al încasărilor, după surorile Serena și Venus Williams, Maria Sharapova și Caroline Wozniacki. O parte din bani i-a investit în afaceri și imobiliare, iar multe din ele au fost gestionate de familia ei. Este vorba de două hoteluri în Braşov şi Poiana Braşov şi un bloc de şase etaje, cu apartamente de lux, în nordul staţiunii Mamaia.

Simona Halep revine săptămâna asta pe terenul de tenis, după victoria uluitoare de la Wimbledon, care i-a adus româncei al doilea titlu de Grand Slam din carieră. Fostul număr 1 mondial are de apărat titlul la Rogers Cup și va înfrunta în turul secund al competiției de la Toronto pe sportiva americană Jennifer Brady.

Tags: